Hova költőzzek? Los Angeles vagy New York?
Figyelt kérdés
nem rég érettségiztem és itt vagyok költözés előtt de nem tudom eldönteni hogy Los Angles-be vagy New York-ba menjek a pénz megvan már (saját házra). Please help me2014. dec. 15. 15:58
1/13 anonim válasza:
Nekem minden álmom New York :) Szóval én a helyedben oda mennék ^^
2/13 A kérdező kommentje:
esélyes . minden ismerősöm azt mondja menjek oda de los angeles mindem álmom ,barátnőm is oda akar menni
2014. dec. 15. 16:03
3/13 A kérdező kommentje:
narátnőm is ls angelesbe akar menni
2014. dec. 15. 16:03
4/13 anonim válasza:
Hát ha az az álmod akkor oda menj :)
5/13 anonim válasza:
Csak erdeklodeskeppen: honnan koltoznel?
6/13 A kérdező kommentje:
Szhely
2014. dec. 15. 19:55
7/13 anonim válasza:
tájékozódj elötte arról is hogy engedik-e hogy 3 hónapnál tovább maradj ott.ott szigorú a szabályozás a bevándorlásról.bár ha ennyire gazdag vagy hogy 18évesen érettségi után saját házat vegyél az jó pont.ha viszont csak annyid van hogy házat vegyél de több nem és munkád sem akkor valószínűleg kitesznek.
8/13 szabina555 válasza:
két teljesen különböző város: NY mindig pörög, koszos, zsúfolt, és nagyon nagyon drága, de mindezek ellenére imádnivaló. az idő hasonló mint itthon, csak párásabb az óceán miatt.
LA pont az ellentéte: napfényes, 'unalmas', rengeteg a dugó, de ugyanúgy szerethető :)
döntsd el mit akarsz, mi számít neked, mit szeretnél a szabadiődben csinálni, és aszerint dönts.
egyébként hogyan sikerült vízumhoz jutnod vagy zöldkártyához?
9/13 anonim válasza:
Valaszolok helyette: sehogy. Fogalma sincs az egesz bevandorlasi mizeriarol, 'penz megvan' ( marmint azt kepzeli), nosza koltozzunk...
10/13 anonim válasza:
igen egy ház áráért nem is.hallottam már olyanról is aki kiment aztán pislogott nagyokat mikor szóltak neki hogy menni kéne haza.de pl egy milliárdos igen könnyedén kaphat még állampolgárságot is ott.ha befektet ott nagy összegben és munkahelyeket teremt vagy meg is vásárolhatja ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!