Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hova költőzzek? Los Angeles...

Hova költőzzek? Los Angeles vagy New York?

Figyelt kérdés
nem rég érettségiztem és itt vagyok költözés előtt de nem tudom eldönteni hogy Los Angles-be vagy New York-ba menjek a pénz megvan már (saját házra). Please help me

2014. dec. 15. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi itt a problema. Van penzed, es ugy nez ki mar kesz vagy koltozesre, biztosan van bevandorlo vizumod, vagy talan beinvesztaltal mar egy millio dollart, miert nem veszel ket hazat, Los Angelesben is New Yorkban is.
2014. dec. 21. 14:11
 12/13 anonim válasza:

Egyetértek a tőbbiekkel. Először is fixálj le chakolj le mident. (vízumot, biztosításokat,íratokat). Is akkor minden rendben lesz. Nem fog senki háborgatni.

New Yorl: koszos sokk az ember, dugo. Az időjárás olyan mint itthon. Los Angeles is olyan mint NY. De LA Sunshine van :) egy kis szmokkal dussitva. Mint a két város híres nagy nagy a tömeg. De mindegyik szeretni való. Még ebben a szemszöketben". Mert még mindegyik idegen.

NY közelebb van Európához.

LA meg a túlso parton. Attól függ mennyi időt szeretnél tölteni.

LA (még nem történt semmi rossz). Ne a válaszainkra próbálj dönteni ezt csak te tud.

Hallgas a saját szivedre.

Good luck! :)

2015. jan. 18. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:
szép gondolat de ez nem így működik ám hogy gondolsz egyet és ott fogsz élni.egyesült világok köztársasága még nem jött létre:)persze akinek van pár millió felesleges dollárja az elintézheti hogy adjanak neki engedélyt(vízumot vagy akár állampolgárságot) hogy ott éljen.
2015. jan. 24. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!