Mi a véleményetek Phoenix városáról?
Légyszíves írjatok véleményeket Amerika 5-ik legnagyobb Arizonában található Phoenix nevű városáról!
Idáig csak annyit tudok ,hogy nagyon meleg van.
De pontosan mennyire?Télen is meleg van?
Előre köszönöm!
Hát mivel egy sivatagban van, így elég meleg van.
A wikipédiában amúgy sokmindent megtudhatsz a városról.
Én személy szerint nem bírnám azt a hőséget és a száraz levegőt. Ha meleg helyre, nagyvárosba akarnék menni, akkor inkább mennék Los Angelesbe vagy California valamelyik nagyvárosába.
Köszi megnézem ott!
Persze Los Angeles jobb de nagyon drága.
amiket megtudhatsz innen: csapadékos, meleg nyár árvizekkel, 40 fok, száraz tél, szinte sosincs hó (20 éve volt utoljára), 20 fok van, szép nagy kaktuszok nőnek, a lakosság harmada spanyol, és tök jó sportcsapatok vannak ott (persze rohadt sokba kerül 1 jegy) :D
szerintem jó város, ha szereted a meleget, egyik ismerősöm ott lakik, és szeret ott lakni :D
Köszönöm szépen!:)
210 milliméter csapadék szerintem azért nem olyan sok egy évben.Vagyis itt több.Hát szerintem is jó hely de azért az 50 fok már durva!:D De azért kibírnám.:)
És egyátalán nem szeretted?
Azt tudom ,hogy nagyon meleg van nyáron de a téi hőmérséglet meg pont jó.És kevés az eső ami szintén jó és a kaktuszok is szépek.:)
Egy kistanyerra alufoliat raktunk, rautottunk reggel olyan 9korul egy tojast. Delutan (5korul) mikor hazamentunk a feherje kicsapodott es a sargaja meg felig kemeny volt. Ennyire meleg volt, Augusztusban.
A batyam 20 eve lakik ott es boldog.
Amikor esik az eso, akkor minden kizoldul es gyornyoru a kert. A sartocsakon pedig teherautoval vagy cross-motorral szoktunk atszaguldani. Persze ez nem a belvarosban van, hanem a kozponttol kicsit eszakra.
Qrva nagyok a tavolsagok es tenyleg veszett meleg van. Az idos korosztaly szereti mert a szaraz levego allitolag jo az izuleteikre.
En csak a batyamat megyek meglatogatni, foleg tavasszal vagy telen. Amikor nyaron megyek akkor mindig szenvedek a hosegtol es megfogadom soha tobbet.
Arizona megszavazott egy uj bavandorlasi torvenyt es latvanyosabban kevesebb mostmar a mexicoi.
A haverom 3 ev Denver utan most koltozott vissza, mert hianyzott neki a meleg.
Szoval embere valogatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!