Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi a véleményetek Phoenix...

Mi a véleményetek Phoenix városáról?

Figyelt kérdés

Légyszíves írjatok véleményeket Amerika 5-ik legnagyobb Arizonában található Phoenix nevű városáról!

Idáig csak annyit tudok ,hogy nagyon meleg van.

De pontosan mennyire?Télen is meleg van?

Előre köszönöm!

2010. szept. 21. 18:22
 1/9 anonim válasza:

Hát mivel egy sivatagban van, így elég meleg van.

A wikipédiában amúgy sokmindent megtudhatsz a városról.

Én személy szerint nem bírnám azt a hőséget és a száraz levegőt. Ha meleg helyre, nagyvárosba akarnék menni, akkor inkább mennék Los Angelesbe vagy California valamelyik nagyvárosába.

2010. szept. 26. 11:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi megnézem ott!

Persze Los Angeles jobb de nagyon drága.

2010. szept. 26. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

amiket megtudhatsz innen: csapadékos, meleg nyár árvizekkel, 40 fok, száraz tél, szinte sosincs hó (20 éve volt utoljára), 20 fok van, szép nagy kaktuszok nőnek, a lakosság harmada spanyol, és tök jó sportcsapatok vannak ott (persze rohadt sokba kerül 1 jegy) :D

szerintem jó város, ha szereted a meleget, egyik ismerősöm ott lakik, és szeret ott lakni :D

2010. szept. 26. 14:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

210 milliméter csapadék szerintem azért nem olyan sok egy évben.Vagyis itt több.Hát szerintem is jó hely de azért az 50 fok már durva!:D De azért kibírnám.:)

2010. szept. 26. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Meg nem voltam Arizonaban, de sok allamban Arizona a pelda a hoseggel es szarazsaggal kapcsolatos osszehasonlitasokban, pedig az USA-nak AZ-n kivul is sok meleg allama van. Vannak jo reszek, Scottsdale nagyon felviragzoban van.
2010. szept. 28. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
mocskos, meleg, poros, eltem ott 5 evet
2010. okt. 29. 01:45
 7/9 A kérdező kommentje:

És egyátalán nem szeretted?

Azt tudom ,hogy nagyon meleg van nyáron de a téi hőmérséglet meg pont jó.És kevés az eső ami szintén jó és a kaktuszok is szépek.:)

2010. okt. 29. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy kistanyerra alufoliat raktunk, rautottunk reggel olyan 9korul egy tojast. Delutan (5korul) mikor hazamentunk a feherje kicsapodott es a sargaja meg felig kemeny volt. Ennyire meleg volt, Augusztusban.

A batyam 20 eve lakik ott es boldog.

Amikor esik az eso, akkor minden kizoldul es gyornyoru a kert. A sartocsakon pedig teherautoval vagy cross-motorral szoktunk atszaguldani. Persze ez nem a belvarosban van, hanem a kozponttol kicsit eszakra.

Qrva nagyok a tavolsagok es tenyleg veszett meleg van. Az idos korosztaly szereti mert a szaraz levego allitolag jo az izuleteikre.

En csak a batyamat megyek meglatogatni, foleg tavasszal vagy telen. Amikor nyaron megyek akkor mindig szenvedek a hosegtol es megfogadom soha tobbet.

Arizona megszavazott egy uj bavandorlasi torvenyt es latvanyosabban kevesebb mostmar a mexicoi.

A haverom 3 ev Denver utan most koltozott vissza, mert hianyzott neki a meleg.

Szoval embere valogatja :)

2011. márc. 4. 20:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2011. márc. 4. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!