Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a véleményetek Győr városáról?

Mi a véleményetek Győr városáról?

Figyelt kérdés

Milyen a tömegközlekedés?Milyen szórakozási lehetőségek vannak?Az emberek általában?Mennyire drága/olcsó Budapesthez képest.(és egy elég hülye kérdés)Mennyi idő busszal/vonattal eljutni Budapestről Győrbe.

Csened vagy nagy az élet?

Előre is köszi!

2010. aug. 17. 11:32
 1/4 anonim válasza:

A belvárosban van nyüzsi, de az emberek normálisabbak a pestieknél. Budapesthez képest valamivel olcsóbb, de megvannak ugyanúgy a drága helyek.

Vonattal 80-120 perc, attól függően milyen vonattal mennél. Autòval meg forgalomfüggő

2010. aug. 17. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ott állítólag kicsi a munkanélküliség és jól élnek az emberek (Borsod megyéhez képest)
2010. aug. 17. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Győr-Budapest kb. 1:45 perc busszal/vonattal, leghamarabb egy IC-t kifogva lehet leérni (1:10). Pesthet képest jóval csendesebb minden értelemben, szerintem a tömegközlekedés rendben van, de gyakorlatilag 30-60 perc alatt át is lehet sétálni az egész városon. Szórakozási lehetőségek korlátozottabbak, mint Pesten, de minden igénynek megfelelő helyek vannak azért itt is (pub, disco, stb.) Az Aranypartot (Mosoni-Duna strandja) szépen rendbetették, röpipálya, lábtengó, kispályás foci, pingpong asztalok, Bahnhof szórakozóhely van ott, habár most az árvíz után kicsit posványos a part. Éjszaka is elég jó a közbiztonság szerintem, habár pont a szórakozóhelyek környékén (egyetemnél) régebben szokott lenni balhé (mostanában nem hallottam róla). Összefoglalva jó hely, ha konkrét dolgokra vagy kíváncsi írj.
2010. aug. 17. 23:00
 4/4 Üdülni akarok ***** válasza:

A tömegközlekedés gyakorlatilag a buszt jelenti. A leggyorsabb helyi járat 12 perc a leghosszabb 40 perc menetidő is lehet.

Van néhány hajnalig nyitvatartó zenés hely is, de éjfélig széles a választék a kiskocsmáktól az éttermekig.

A déli megyékben (Somogy, Baranya, Csongrád) szerintem barátságosabbak az emberek, de Pesthez képest családiasabb.

A multiknál olcsó dolgok kaphatók, de vannak üzletházak és exclusiv boltok is - minden igényhez találni megfelelőt.

Napi bejárásban nem érdemes gondolkodni, olcsóbb a szállás. Rövid nyaraláshoz az IC a legkomfortosabb.

Az otthonülőnek mindegy, a bulizós meg úgyis nagy életet generál maga körül :)

2010. aug. 18. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!