Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Gyula városáról tapasztalatok?...

Gyula városáról tapasztalatok? Élmények?

Figyelt kérdés
Jártatok az Erzsébet panzióban?Jó hely?
2010. aug. 14. 13:10
 1/9 Carena válasza:
100%
Én gyulai vagyok! Szerintem tök jó hely! Tele szőkőkúttal,virágokkal! Sok jó hely van itt. Az az apartman szuperül néz ki! Azt hiszem tavaly építették! Megéri szerintem ide jönni!
2010. aug. 14. 13:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Oda megyünk aug. 23- án :))
2010. aug. 14. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem édesapám gyulai származású, és sok nyarat töltöttem odalenn rokonoknál. sztem nagyon szép hely, sok jó emlék fűz oda..:)
2010. aug. 14. 14:03
 4/9 anonim válasza:
100%

Gyönyörű, tiszta, drága. Ez a három jelző ugrott be hirtelen. :)

Ha teheted, mindenképp menj el estefelé a vár környékére.

De ha nyugdíjas néptáncosok vannak a színpadon, menekülj! Nekünk 3szor jöttek vissza a taps miatt. XD

2010. aug. 14. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép hely! Egyszer voltam, de szeretnék még menni. A szüleim jövöhéten mennek pár napra, én nem akartam menni mert most végeztem az iskolával és munkát keresek. De ha lehetőségem lesz, biztosan megyek még!
2010. aug. 14. 15:26
 6/9 anonim válasza:
5 éve minden nyáron ott nyaralunk. csak ajánlani tudom, gyönyörű város, barátságos emberek.. imádom :)
2010. aug. 17. 20:11
 7/9 anonim válasza:
mi is minden évbe ott nyaralunk :) gyöyörű*-* este a város :) nézzétek meg a strandot :DD
2011. júl. 23. 10:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Voltunk ott is, hát majdnem megfulladtam :DD
2011. júl. 23. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
nagyon szep, kellemes kisvaros. Gyonyoru a Varfurdo
2013. nov. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!