Gyula városáról tapasztalatok? Élmények?
Figyelt kérdés
Jártatok az Erzsébet panzióban?Jó hely?2010. aug. 14. 13:10
1/9 Carena válasza:
Én gyulai vagyok! Szerintem tök jó hely! Tele szőkőkúttal,virágokkal! Sok jó hely van itt. Az az apartman szuperül néz ki! Azt hiszem tavaly építették! Megéri szerintem ide jönni!
2/9 A kérdező kommentje:
Oda megyünk aug. 23- án :))
2010. aug. 14. 13:39
3/9 anonim válasza:
nekem édesapám gyulai származású, és sok nyarat töltöttem odalenn rokonoknál. sztem nagyon szép hely, sok jó emlék fűz oda..:)
4/9 anonim válasza:
Gyönyörű, tiszta, drága. Ez a három jelző ugrott be hirtelen. :)
Ha teheted, mindenképp menj el estefelé a vár környékére.
De ha nyugdíjas néptáncosok vannak a színpadon, menekülj! Nekünk 3szor jöttek vissza a taps miatt. XD
5/9 anonim válasza:
Nagyon szép hely! Egyszer voltam, de szeretnék még menni. A szüleim jövöhéten mennek pár napra, én nem akartam menni mert most végeztem az iskolával és munkát keresek. De ha lehetőségem lesz, biztosan megyek még!
6/9 anonim válasza:
5 éve minden nyáron ott nyaralunk. csak ajánlani tudom, gyönyörű város, barátságos emberek.. imádom :)
7/9 anonim válasza:
mi is minden évbe ott nyaralunk :) gyöyörű*-* este a város :) nézzétek meg a strandot :DD
8/9 A kérdező kommentje:
Voltunk ott is, hát majdnem megfulladtam :DD
2011. júl. 23. 15:51
9/9 anonim válasza:
nagyon szep, kellemes kisvaros. Gyonyoru a Varfurdo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!