Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Phoenix városa a legélhetőbb...

Phoenix városa a legélhetőbb az USAban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon sok hozzászólásnál láttam hogy Phoenix városából írnak az emberek.

Mivel a kereső alig ad ki néhány kérdést és ebből többet nem tudok meg (youtubeon is phoenixes videók hozzászólásait nézem, aki youtubeon ir az aztirja phoenix is so awesome..) és stb.

Mivel ti ott laktok gyakorlatilag ezért szeretném megragadni az alkalmat és kérdezni párat ha nem baj.

Kérlek titeket hogy aki tényleg ott lakik az irjon már e-mail cimet aztán ott is beszélhetnénk :)

Szóval hosszas google keresések sora után arra jutottam hogy USA-ban Phoenix a legélhetőbb város.

Alacsony bűnözési ráta kevés vagy semmi természeti katasztrófa és talán még olcsó is.

Szóval:

1. Jó ott élni?

2. Szeretnél onnan valamikor elköltözni?

3. Véleményed szerint van-e Az USA-ban jobb város Phoenixnél?

És majd lécci email címet irjatok amin "cseveghetünk".

Köszii

2011. okt. 3. 19:43
 1/5 A kérdező kommentje:
irjatok már :'(
2011. okt. 7. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Szia, sajnos nem az USA-ban lakom, de mivel még senki nem írt ide, remélem egy ottlakó blogja segít:

[link] [link]

2011. okt. 8. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Mindenképp megézem az oldalakat.

Az is irhat aki nem ott él.

2011. okt. 8. 22:36
 4/5 anonim válasza:
Szerintem is a legélhetőbb város. Igaz még én sem jártam kint de alaposan utána néztem ezeknek. Majd ha meg lesz a megfelelő anyagi helyzet, szeretnék én is ott élni
2013. febr. 20. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:

"Phoenix városa a legélhetőbb az USAban?"

Dehogy. Nem is értem, hogy miért pont Phoenix... A nagy semmi sivatag közepén, nézd meg a google maps-en, hogy mennyi zöld van a városban, meg a környékén.

Portland, OR kb 1oox jobb hely, hamár a legélhetőbbről van szó. De kevésbé jóból is van vagy tucatnyi, ami jobb, mint Phoenix Pl: SF Bay area: Berkely, Mountain View, SF, Palo Alto, Nagyon faja tőle délebbre Santa Cruz, Santa Barbara. Keleti parton Boston környéke, de végig a kelti part államaiban mindenhol vannak szép városok, ahol ezerszer inkább laknék, mint a sivatag közepén.

2013. febr. 20. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!