Olaszország legélhetőbb városa?
Nekem Livorno városa tetszett nagyon ,rendezett és tiszta és hangulatos de mégis nagyváros.Munkanélküliségi adatokról nem tudok sok mindent ,de azt szokták mondani ,hogy Rómától ami felfelé van ott jó a megélhetés és a közbiztonság.
Tömegközlekedés: egy-két buszt láttam de igazából én úgy vettem észre ,hogy az emberek nagy része 14-80 éves korig robogókkal járkál. Ezek általában olasz minőségibb robogók ,nem olyasmik amiket itthon látsz.:)
Ahogy előttem is írták, Rómától északabbra gyakorlatilag bárhol jobbak a viszonyok mint hasonló környezetben Magyarországon.
Közlekedés: buszok, vonatok mint Mo-n gyakorlatilag mindenhol van. Egyébként meg mindenki robogózik vagy autóval közlekedik. Benzin, gázolaj kb 40-50Ft-tal drágább mint Mo-n, dehát az ottani fizuk mellett ez még így is jóval megfizethetőbb.
Jobban el tudom ott képzelni az életet mint itt...
Róma nem igazán tartozik az élhető városok közé. Tőle északabbra kultúráltabb városok vannak. (Firenze, Miláno, Torino, Verona, Vicenza)
Ugyanolyan gondokkal küzd mint a többi metropolisz. Inkább a kisebb városok barátságosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!