Szerintetek megéri egy álomutazásra költeni a félretett pénzemet?
A tesómmal mennék Amerikába, most szervezzük.
Szóval, árajánlat alapján, nekem szinte az összes spórolt pénzem elmenne erre. Számotokra megérné? Féltem a pénzem és bűntudatom van ha költök, de ha egyszer élek, akkor meg miért ne használjam ki? Miért ne menjek oda, ahova szeretnék?
Mit gondoltok erről?
Többször is jártam már az USA-ban.
Ha "csóró vagy", akkor ne költsed el az összes pénzedet egyetlen utazásra, hogy utána újra "nyomorogjál".
Hová mennétek, mennyi időre és mennyi pénzből?
Azt gondolom erről, ha tényleg ennyire érdekelne téged, akkor baromira nem itt kérdezősködnél.
Valószínűleg 0 sikered van az életben és azért írtad ki ezt a kérdést, hogy hátha irigykedned rád, miszerint te megengedhetnél magadnak egy álomutazást az USAba. Főleg úgy, hogy kb. 0 pontos infót írtál, melyik részére az USAra, milyen hosszú időtartamra, stb.
Az USA nagyon drága, 18 evesen voltam 1 hónapot kint született és kint elő ismerősöknél, 1 hónap alatt úgy hogy először náluk éltem 0ft szállásert, majd utána a lanyukkal és a fiúkkal mentünk mindenféle és ha elmentunk egy másik államba akkor 4-5-6-7en bereltink ki pár szobát, így költöttem olyan 3 milliót kb (mindennel egyutt)
De számomra is minden pénzt meger az utazás, akkor meg nem a saját penzembol mentem ki de azóta voltam már kint New Yorkban megegyszer egy üzleti út és konferencia miatt:) igaz csak 5 napot de jó volt újra atelni 8 év utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!