Szerintetek megéri egy álomutazásra költeni a félretett pénzemet?
A tesómmal mennék Amerikába, most szervezzük.
Szóval, árajánlat alapján, nekem szinte az összes spórolt pénzem elmenne erre. Számotokra megérné? Féltem a pénzem és bűntudatom van ha költök, de ha egyszer élek, akkor meg miért ne használjam ki? Miért ne menjek oda, ahova szeretnék?
Mit gondoltok erről?
De, megyek :) Kettes, azért, mert te nem tudsz eljutni, mások nem mind álmodoznak.
Egyed, igazából egy év alatt raktam össze. Viszont ha ezt most elköltöm akkor alig marad valamim. Most fogom letenni a jogsit, kéne egy autó is. Meg elég sok mindenem nincs még meg.
“ költök, de ha egyszer élek, akkor meg miért ne használjam ki? Miért ne menjek oda, ahova szeretnék”
Az életed nem tiszavirág életű, nem fogsz holnap meghalni. Ha meg meg is halsz holnap, nem arra fogsz gondolni, hogy hú de jó lett volna elmenni az USA-ba, hanem anyád után fogsz sírni.
Hány éves vagy? Miből élsz? Kivel élsz?
Én 26 vagyok, dolgozom, van már félretett 10 millióm. Elszeretnék e menni az USA-ba? Igen. Van fontosabb annál? Igen.
Én például házat akarok venni, oly felesleges lenne most kibaxni az ablakon 2-3 milliót hogy én “éljem az életem odakinn” kb 2-3 hétig. Aztán annyival hátrébb vagyok az életben.
Ha neked az a félretett pénzed max 1 millió, kb 18 éves vagy és anyádékkal laksz, akkor meg menjel, mert neked még ugyan k+rva mindegy, úgyse gondolsz még a jövődre.
Fejbenutazó szint,10/100 level.
Van még hová fejlődnöd kérdező, úgy látom.
A helyedben még hitelt is fölvennék, és akkor már majdnem úgy is élnél, mint a buta magyar paraszt, aki arra költi a cofidist, hogy eldorbézolja.
De hogy adjak tanácsot is: a pénzeden tanulhatnál valamit. Nem baj, ha okj-s inszeminátorképzés, attól is több lehetsz. De még jobb lenne, ha beíratkoznál egy vidéki főiskolára, és összeszednél egy diplomát.
Ha pedig utazni akarsz, nem kell ahhoz a buta celebek életét másolnod, hogy olcsón beutazd a nagyvilágot.
De látom, a te utad egészen más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!