Milyen a Ti álomutazásotok? Hova mennétek legszívesebben - ha lenne rá keret bőven - és miért pont oda?
Azt hiszem az alabbi 6 honapos vilagkoruli hajout altal kinalt elmeny-halmaztol nehez lenne jobbat kitalalni.
Eppen ezert meg is kerik az arat, a legolcsobb kabin 45 ezer dollar.
Ha pénz, és idő nem számítana, Amerika különböző helyei biztosan ott lennének az álom utam helyszínei között! :D
Egyébként is Amerika fan vagyok, szóval az nem maradhat ki. Így az álomutam, és álomútvonalam:
Budapest-> Görögország, Athén-> Anglia, London-> Írország, Dublin-> Hollandia, Amszterdam-> Franciaország, Párizs-> Olaszország, Velence, Róma, Milánó-> Spanyolország, Barcelona, Tenerife, Mallorca, Lanzarote, Menorca-> Portugália, Algarve, Lisszabon, Albufeira-> FL, Miami, Orlando, Key West, Fort Lauderdale-> NY, New York City-> Texas, Dallas-> CL, Los Angeles, San Francisco, Santa Monica, Long Beach, Beverly Hills-> Hawaii, Maui, Oahu-> Ausztrália, Sydney, Melbourne, Byron Bay, Shark Bay-> Thai föld-> Bora Bora és hasonlók. Ahol pedig a legjobban éreztem maga, odaköltöznék ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!