Hogy néznek ki az USA-ban a belvárosok?
Figyelt kérdés
Nem nagyvárosokra gondolok, hanem olyanokra, mint pl. nálunk Szeged vagy Pecs. Nekem az rémlik, hogy kevesebb szabad tér, alig található bennük történelem, és szinte mindenhol nagy házakat húznak fel. Vagy csak a nagyobb városok ilyenek?2010. szept. 16. 08:55
11/12 anonim válasza:
mindegyik ugyan olyan, en mar jartam 45 allamban a 30 ev alatt....
12/12 anonim válasza:
Szerintem New York és San Francisco elég egyedi de a többi nagyváros elég hasonló.Felhőkarcolók a belvárosban aztán vannak kertesházak a külvárosban.Sazabd tér van ott is mivel sok hatalmas park van szerintem az összes városban.
A legtöbb amerikai városban autóval járnak mindenhova mivel nem nagyon van tömegközlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!