Ha norvégiai indulással repülök Japánba,alaszkai(Anchorage) átszállással és véletlen elkeveredek az átszállás közben öt órában az alaszkai tajgaerődben,keresni fognak vagy rám bízzák mikor kerülök elő és utazok tovább?
Figyelt kérdés
Kiküldenek ilyen egy csapatot hogy megtalálják az eltévedt turistát,vagy hagyják barangolni hogy felfedezze Alaszka szépségeit,majd pár nap múlva úgyis önként megy a repülőtérre továbbutazni,vagy legalábbis a nagy többség.
Ha valaki nem kerül elő, mert véletlen eltűnik átszállás közben és tetszik is neki az alaszkai vadélet a tajgán az utána milyen státuszban lesz Amerikában?keresni fogják, vagy a kutyát nem fogja érdekelni hogy egy turista valahol az erdőben van?
2022. márc. 29. 17:03
11/17 anonim válasza:
#9: micsoda szép gyűjtemény! :)
12/17 anonim válasza:
13/17 A kérdező kommentje:
Az nem az én kérdésem.
Én csak információ miatt írtam ki ezt a kérdést.
2022. márc. 30. 16:09
14/17 anonim válasza:
ja persze... meg az előző tizensokat se te írtad...
TV Maci... :)
15/17 anonim válasza:
#9 Te amúgy mazochista vagy? :D
Egyéként javaslom, hogy téged válasszunk meg a nap hősének. Kösz, hogy összeszedted!
16/17 anonim válasza:
Annyira seggbuta vagy, hogy azt hiszed Alaszka az szószerint csak vadon, hogy a repülőtered mellett is több kmes erdő fut mi? Aztán csodálkozol, hogy egyből lebuksz te vagy az aki folyamat írkálja ki a kamu kérdéseket. Már mondtam, hogy menj el kezeltetni a mentális problémáidat, mert ez már tényleg nem trollkodás a részedről, hanem így próbálod kiélni a szociális élet igényeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!