Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha ki vagyok utasitva amerikab...

Ha ki vagyok utasitva amerikabol akkor ha atszallasom van amerikaban onnan mennek tovabb akkor beengednek vagy nem?

Figyelt kérdés

2021. febr. 21. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem. A repülőtér semleges. Ha nem másikról utazol tovább, azt megteheted.
2021. febr. 21. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

A lepontozóknak üzenem, nem szoktam hülyeséget írni.

Lásd pl. a Tom Hanks filmet.

A tranzitban tartozkodás nem számít az országba való belépésnek.

2021. febr. 21. 14:38
 3/11 qkker1 ***** válasza:
26%
Esetleg nőből vagy, hogy nálad a nem , igent jelent?
2021. febr. 21. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A Tom Hankes film egy más dolog volt, ő nem átszálló utas volt, hanem nem engedték be az országba, mert út közben az útlevele egy olyan ország útlevele lett amit nem fogadtak el. Pont ezért nem is tudták kitoloncolni. Én úgy tudom, hogy minden USA-ba utazónak meg kell felelnie a belépési feltételeknek függetlenül, hogy maradnak-e az országban, vagy csak átszállnak. A transit terület igaz, hogy nem igényel vízumot, de én úgy tudom, hogy az USA-ban ez máshogy működik. Mindenképp kérdezz rá a nagykövetségnél.
2021. febr. 21. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
15%

Tranzit zóna az tranzit zóna mindenhol.

Egyébként az életben is történt a Tom Hankes filmhez hasonló eset néhány éve.

-Egy lengyel apa akarta meglátogatni a fiát. Nem engedték be. Egy szót sem tudott angolul, s nem tudta elmagyarázni, hogy mi a baja. Egy idő után elkezdett székeket hajigálni, hogy felhívja magára a figyelmet. Sikerült.

A biztonságiak addig sokkolták, amíg belehalt.

2021. febr. 21. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
A tranzit zónából nem engednek ki.
2021. febr. 21. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6: Nem USAban hanem Kanadaban tortent Egy lengyel ferfi meg akarta latogatni Kanadaban elo anyat. Es valoban belehalt a sokkba.

Tudtom szerint, nem lesz szukseged transit visara, de viszont ESTA szukseges lesz.

2021. febr. 21. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

A Tom Hanks-es válaszoló gondolom csak a filmből tájékozódott :D

A valóság az, hogy egy amerikai átszálláshoz is kell ESTA, amit kiutasítottként nem fog megkapni míg le nem telik a kitiltás ideje. Ez 5-től 20 évig terjedhet vagy örökre is szólhat.

2021. febr. 21. 19:49
 9/11 D. Brasco ***** válasza:
100%
Igy van,egy mezei atszallashoz is kell esta,amit te valoszinuleg nem fogsz megkapni.
2021. febr. 22. 07:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz kapni. Eselyed lehet, ha pl nevet valtoztatsz es lecsereled az utleveled.

Ajanlom, hogy mas orszagban szallj at, mert egyebkent ESTA-t sem igenyelhetsz.

2021. febr. 26. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!