Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerül M. o ról...

Mennyibe kerül M. o ról Kanadáig egy jegy? Hol vannak az átszállások?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:

www.pelikan.hu

www.paravion.hu

www.repjegy.hu

De szerintem 150ezer körül van.

2009. szept. 22. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
igen, ez olyan reális átlagár, de aztán iszonyatosan függ ez mindenbtől ... én pl. repültem már nulla euros jeggyel is, ilyet is ki lehet fogni, persze baromi nehéz
2009. szept. 23. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Én Október 7.-én utazok Montreálba. Jelenleg 151.800 ft-ért kaptam a jegyet, de ez függ attól, hogy az induláshoz képest mennyivel hamarabb foglalja le az ember. Érdemes figyelni még, hogy lehetőleg ne hétvégén utazzunk és az utazásunk ne valamilyen ünnepnapra essen. A jegy ára napról-napra változhat, ezért foglalás előtt érdemes több indőpontot is megnézni. Jó lehet erre a Vista utazási iroda honlapja, ahol real time kereshetünk a repülőjegyek között a szabad hely függvényében. (www.vista.hu) Én itt rendeltem a jegyet, nagyon korrektek és olcsóbb mint a paravion.hu.

Átszállás általában Párizsban vagy Amsterdamban. Érdemes hosszabb átszállási időt figyelni (1,5-2 óra) mert ezek a reülőterek irdatlan nagyok és ha nem figyel, könnyen eltéved az ember. Lényeg, hogy legyen időnk kényelmesen megkeresni a Kanadába induló gépet.

Jó utat!

2009. szept. 24. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm sokat segítettetek :)
2009. szept. 24. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem az aeroviva.hu és a skyscanner.net vált be. Általában valamelyik európai nagyreptéren szállsz át, Amszterdam, Frankfurt, Zürich, London, Párizs utána irány Kanada. Ha a nyugati partra jössz, előfordulhat, hogy a keleti parton is át kell szállni. Noha az ilyen jegy olcsóbb lehet (naná) az ilyesmit csak igen tapasztalt utazóknak javaslom, teljesen kikészít egy plusz 5-6 órás repülőút egy nyolc órás után. Én montreali leszállással jöttem haza (Vancouver) Párizsból és egy hétig zombi voltam utána.
2009. szept. 28. 02:19
 6/7 anonim válasza:

Mindig az osztrak legitarsasaggal utazom Kanadaba. Ugy latom, hogy az osztrakok segitokeszek es a repuloteren egyszeru eligazodni. Nem am Franciaorszagban! Utalom a Charles du Gaulle repteret!

www.austrian.com

2010. márc. 13. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért van egy előnye a párizsi reptérnek..... a dohányzó kabinok. :-D
2010. márc. 14. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!