Mennyibe kerül most egy repülő jegy az USA -ba?
Arra lennék kíváncsi hogy mennyibe kerül egy repülő jegy :
Ha átszálsz (pl.Amszterdam)
Ha egynenesen az USA ba repülsz (pl New York reptér )
És ha mondjuk USA -ban veszel repülőjegyet !
Napról-napra változik,most:
Budapest - Frankfurt - Washington - New York
Vissza:
New York - München - Budapest 187 000Ft
Általában 200-220 EFt körül szokott lenni!
Oda - vissza kell megvenned!
Max.korrigálni tudod a vissza út pontos időpontját!!!!
Már ezerszer le lett írva, hogy a repülőjegy árak majdhogynem naponta változnak, ezért erre így nem lehet válaszolni! Minek akarsz átszállni, amikor megy közvetlen gép New Yorkba? A jegyárak változók! Repültem már New Yorkba 99.000 Huf-ért, de 160.000 Huf-ért is. Minél előbb foglalod, annál olcsóbb.
Itt tudod megnézni a pillanatnyi árakat:
Előző vagyok,99 000Ft-ért tuti nem most utaztál!
Mostanában 150 - 200Eft körül szokott lenni!Az max.évekkel ezelőtt lehetett!Télen olcsóbb,nyáron drágább!!!!!
"Előző vagyok,99 000Ft-ért tuti nem most utaztál!
Mostanában 150 - 200Eft körül szokott lenni!Az max.évekkel ezelőtt lehetett!Télen olcsóbb,nyáron drágább!!!!!
"
Nézd meg te is a pelikán.hu oldalt! Akkor utazom, mikor akciós! Tavaly utaztam 129.000 Huf-ért! Idén pedig áprilisi akció keretében 99.000 Huf-ért, illetékkel eggyütt, Budapestről, átszállás nélkül!
Arról pedig nem tehetek, hogy te vagy olyan hülye, hogy két átszállással mész New Yorkba!
Amennyiért te eljutsz New Yorkba, én annyiért elmegyek LA-be.
:-) Állítom Te még nem voltál Amerikában!99000Ft-ért :-D
Okoskodni,& mást leoltani tudsz!
Rendszeresen utazom,& átszállással nekem jobban fekszik!
Egyébként én nem a Pelikánnal,hanem [link] velük szoktam utazni!!!!!
Ne haragudj kedves kérdező, én Japánba utaztam két átszállással 120e Ft-ért, illetékekkel együtt. Miért hihetetlen a 99e Ft? Az, hogy te sz@r helyen veszed meg a repjegyedet, és jól lehúznak, miért a másik ember baja?
Minél több az átszállás, annál több az illeték. Ezt is tudhatnád...
Ti most mi a phaszt veszekedtek? Azert mert valaki meg sosem volt olyan lucky, hogy 99e-ert jegyet vegyen nem jelenti azt, hogy nincs. Bar nekem is nagyon olcsonak tunik, de lattam en mar falon pokot.
Amugy kedves kerdezo, hasznald az eszed es nezz utana a fenti weboldalakon, vagy ezeken:
expedia.com vagy cheapoair.com
En ezeket haszanlom. Most (mult Pentek) vettem a szuleimnek jegyet LHR (London Heathrow) atszallassal LA-be 133e forint/ fo.
Ha van ismid aki kint el, akkor ugy mindig olcsobb ha o veszi neked te pedig itt kesobb kifizeted neki. Nem tudom miert, de tapasztalatom, hogy mindig olcsobb innen venni, mint otthon bemenni egy irodaba, vagy magyar keresooldalakon keresztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!