Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha kiválasztok az Omio.com-on...

Ha kiválasztok az Omio.com-on egy uticélt, van átszállás is, akkor hogy?

Figyelt kérdés

Mondjuk KLM, Delta, Lufthansa, ezek a csomagárat, és a kaját is tartalmazzák, igaz? akkor is ha nem a fővárosban akarok leszállni, hanem egy mellette lévő másik menő városban? Ha a Delta is megy oda, akkor gondolom nem mezítlábas a jegy, nem? És a tengeren túlról van szó. 10H

Ha valahol át kell szállni, akkor csak abban az esetben kell vízum oda, ha a repteret elhagyom?

2021. máj. 12. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"hanem egy mellette lévő másik menő városban"

Nincs több kérdésem:D

2021. máj. 12. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ha sz*rházizni szeretnél, azt ezentúl itt tedd meg, ugyanis letiltottalak, így ott nem lesz erre több lehetőséged :)
2021. máj. 12. 13:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Cinikusan válaszoltál, lenéztél. Ha normálisan válaszoltál volna és alázattal.

Amúgy Ontario a kérdés California.

2021. máj. 12. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem ismertem eddig az oldalt, de amit most néztem, ott rákattintottam egy Lufthansa járatra, és azt írja, ebben az elsőként megjelent árban csak kézipoggyász van, 72 dollárért tudsz hozzátenni feladottat (értelemszerűen oda-vissza 144 dollár). Az American Airlines / British Airways járatnál az oldal nem engedi a feladott poggyász hozzáadását, a Turkishnél viszont benne van az árban a feladott poggyász, de drágább a jegy.

Kaja európai légitársaságoknál mind van ilyen hosszú úton (az amerikaiaknál hallani némelyiknél olyat, hogy fizetős, de náluk is asszem csak a belföld, más kérdés, hogy ott az k***a nagy).

2021. máj. 12. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
ja és ezek LA-be mennek, nem tudom, onnan Ontario CA mennyire van.
2021. máj. 12. 15:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2021. máj. 13. 08:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Sírni fogsz a jegyárak láttán, ha nem vagy rugalmas az érkezési reptérrel kapcsolatban.

LAX egy globális hub, ahol nagy az árverseny a légitársaságok közt. Ontarioé meg csak azért nemzetközi, mert megy pár nyaralójárat onnan. A kettő 80 kilométerre van egymástól.

2021. máj. 13. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja, és még annyi, hogy a foglalási oldalak közül az Omio kb. a legrosszabb hírű.

Google Flights és kész.

2021. máj. 13. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!