Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha nemrég jártam Iránban, és...

Ha nemrég jártam Iránban, és Mexikóba megyek amerikai átszállással, átengednek?

Figyelt kérdés
Nyilván elméleti a kérdés, azt tudom hogy beléptetésnél lehetnek gondok, de tranzitnál is?
2020. szept. 19. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha Iranban voltal nincs tranzit az USA-ban vizum nelkul. Az USA-ban amugy sem letezik olyan hogy tranzit. Voltam Iranban Amerikaban sztam at Lima fel vagy B vagy un tranzit vagyis C vizum kellett. En budapesten kertem a C vizumot.
2020. szept. 19. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen, gyakorlatilag Irán nem pecsétel és átlag turistákkal nem szoktak szórakozni, van egy ausztrál haverom, aki Iránból jött hozzánk Budapestre, aztán egyból az USA-ba ESTA-val és a kutya nem nézett utána. Viszont. Ez nyilván hatalmas lutri, ha benne vagy abban a pár százalékban, akit kicsit alaposabban csekkolnak, akkor ugorhat az egész út. Kérj normál vízumot, nem fognak szívózni, azért relatíve sokan megfordulnak Iránban, Irak, Szíria vagy Szudán más sztori esetleges Iszlám Állam-kötődések miatt, ezzel a bevándorlásiak is tisztában vannak. Irán ellen ez inkább az általános szankciók része, nem konkrét terrorfenyegetettségről van szó.
2020. szept. 19. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
2.-s te kevered a zsidokat Irannal, Iranba vizum kell amit beleragasztanak az utlevelbe es pecsetelnek is. Tovabba az USA siman bozzafer barmely legitarsasag utaslistajahoz. Ha hazugsagon kapnak az USA-ban oda nemkell tobbet menned. En nem kockaztatnek es nem is kockaztattam osszeszorigott foggal de kifizettem a vizumdijjat. Valoban nem szorakoztak velunk sot meg ra is akartak beszelni a B vizumra de mivel en nem akarok soha az USA-ba menni eleg volt a C is.
2020. szept. 20. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
@3 Nagyjából egy éve nem pecsételnek, csak ha külön kéred, nem keverek semmit.
2020. szept. 20. 17:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, 2-esnek igaza van ebben ezt olvastam én is. A B meg a C vizum kozott mi a kulonbseg?
2020. szept. 20. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
4.-s ez eeetben bocs, en 16-ban voltam. B a turista vizum a C a tranzit, ugyanannyiba kerul de a B 10 evig jo mig a C ot evig.
2020. szept. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!