Csak aki volt Amerikában! Melyik várost választanád az alábbiak közül?
Floridaba megyunk télen.2 hétre.
1 hetet szeretnénk tölteni Miamiban tengerparton.
A másik hetet Houstonba vagy Atlantába töltenéd? Bő válaszokat várok ne csak rábökni mint egy 2 éves.
Csak az irjon aki ismeri mindkettot es jart ott.
Koszonom
Amim erdekelnek: erdok, fak, gasztro, vibe, klubok, felhokarcolok, zene, muveszet.
Valahogy megvan a bája annak, hogy te degradálsz másokat két évesnek, de nem tudod a googlebe beírni, hogy Atlanta or Houston
What to see in Atanta /Houston?
Top attractions in A/H
Best places to go out in A/H
Youtubeon meg van kismillió travel vlog. Atlantáról azt hiszem még Gombos Edinának is van.
Amúgy ha én beírom random vadidegenként, források nélkül, hogy igen voltam mindkettőben, Atlantában sokkal jobbak a fehőkarcolók, meg a klubok, akkor látatlanban oda mész?
Ln mondjuk bejártam Floridát, de a leírásod alapján úgy érzem, teljesen fölösleges átrepülnöd egy óceánt.
Fingod nincs, mit akarsz.
És tudod, előbb rágnám le a lábamat tőből, minthogy jobb tanácsot adjak.
Ez olyan kérdés, hogy "Európában eltöltök egy hetet Rómában, akkor a következő egy hetet Budapesten vagy Berlinben töltsem?" Erre az a jó válasz, hogy ennek nincs értelme, inkább maradjon Olaszországon belül és ott nézzen szét alaposabban!
Miamiban rengeteg látnivaló nincs is egyébként. Floridán belül maradva viszont Tampa/Clearwater/St. Petersburg, valamint Orlando annál izgibb!
A google-ban összehasonlítják őket.
Én magyarok véleményére voltam kiváncsi.Nem tudsz válaszolni ,ne tedd.
4-es : kicsit bővebben?
5-ös - Akkor ezek szerint Atlanta meg Houston környékei olyan különbségekkel bírnak mint két különböző európai országé?
Többször is jártam Floridában.
Amiket ajánlani tudok mint érdekesség:
Atlantában a reptér alatti saját metrohálózat.
Orlandó: See World, Universal, Disney...
Nasa űrközpont.
Daytona: 24 órás versenypálya belülről, beach...
Tampa: Salvador D. múzeum...
Miami: Gatorland, Airboat Everglades mocsarain, Key West-re strada azt óceánon, Hemingway háza, naplemente Key Westen...
Egy bahamai kirándulás Fort Lauderdale-ből
Stb.
Két hét kevés lesz.
Koszi 7es.
Atlanta repter nem jonne szoba csak ha atlantaba is mennek.
A gep europabol megy direkt Miamiba.
8 as : en nem nemet vagyok hanem magyar. Mas a ket mentalitas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!