Ha egy meleg elnököt választanának Amerikában akkor a férje lenne a first lady?
Gondolom van valami szabály erre, ami nem teszi lehetővé homokos beállítottságú személy indulását a választásokon.
Tehát semlegesnek kell lennie, vagy ha az is akkor nem mutatkozni férfival.
Miért a "first lady"-nek van valami kiemelkedő szerepe,azok kívül,hogy így hívják?
Ez csak egy elnevezés,nem egy poszt.
Nem a férje, hanem a felesége lenne a first lady. :)
Jól mutatna egymás mellett a fekete öltönyös férj, mellette
a szakállas "felesége" rózsaszín ruhában, kalapban, cuki táskával és magassarkú cipőben.
Elképzelem találkozna a brit elnök feleségével:
"Juj, de csini vagy angyalkám, nézd a műkörmömet, meg az új szempillámat."
Az még szép lenne, ha az elnök meglepné a feleségét azzal, hogy mellimplantátumot csináltat magának.
Nagyobb melle lenne, mint a first ladynek.
(Bár ez Clintonéknál is hasonló volt...)
És,ha egy heteroszexuális nő nyer(Hillarynek nagy esélye van),akkor az ő párja is "first lady" lesz?
Kb ennyi értelme van a kérdésnek.
Ma már egy nő is lehet elnök,és egy meleg is.
Tehát a "first lady",mint kifejezés értelmét veszti.
Megsúgom, hogy Hillary Clinton leszbikus. Ez közismert tény az USA-ban. Szóval max. nője lehet.
Gyanítom otthon ő hordaná a nadrágot.
Leszbikus?
Én ezt nem tudtam,nem tudom.
De a kérdésben lényegtelen.
Ha heteroszexuális nő lenne,és férje lenne,akkor a férje lenne a "first lady",a logika szerint.De ebben az esetben az elnök házastársa,élettársa férfi.
De eleve kötelező egy elnöknek házasnak lennie?Vagy ne adj ég,kötelező párkapcsolatban élnie?
Ez a "first lady"elnevezés akkor volt még divatos,amikor kizárt dolog volt,hogy pl egy nő elnök lehessen.Tehát egy hímsoviniszta társadalomban állt helyet ez a kifejezés,ahol az volt az alapkövetelmény,hogy az elnök férfi legyen és lehetőleg családos ember.
Amúgy sem értem miért foglalkozik valaki azzal,hogy az elnöknek milyen a magánélete.
Egyáltalán miért ez alapján szavaznak az emberek.
Miért kell elhitetni a világgal,hogy egy elnök csak akkor lehet jó,és akkor irányíthat jól egy országot,ha a magánéletében is "sikeres"?
Egy szingli ember nem lehet jó elnök?Mi van ha ő egyedül szereti lenni,és úgy érzi magát kiegyensúlyozottnak?
Szerintem az elnökök nem igazán tölthetnek sok időt a családjukkal,ha van nekik.Miért kell úgy beállítani,mintha az elnök is egy átlag ember lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!