Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Házasság Amerikában?

Házasság Amerikában?

Figyelt kérdés

Lehet, úgy házasodni, hogy igazából csak a vízum érdekében megyek hozzá és nem szeretem, de mégsem kamuházasság, mert vele meg elhitetem, hogy beleszerettem. Azt hallottam, hogy a kamuházasságban könnyen le lehet bukni, de ha még a 4 fal között is úgy viselkedek mintha igazi házasság lenne és a másikkal is elhitetem, hogy szeretem akkor nincs meg a lebukás veszélye, mert még magamat is átverem. Utána viszont vele kell maradnom örökre? Ha megkapom a vízumot/állampolgárságot akkor már nem válhatok el soha?

Annyira szeretnék kijutni oda, mégha egy boldogtalan kapcsolatban is kell élnem, akármilyen csúnya, idős pasihoz hozzámennék, csak, hogy ott élhessek örökre.

2020. dec. 21. 21:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
69%
Az FBI már olvasta a kérdésedet, az adataid leadva az immigration office-hoz... be sem jutsz az USA-ba...😂
2020. dec. 21. 22:27
 12/34 A kérdező kommentje:
Haha, nagyon vicces. Amúgy én csak a lehetőségekben gondolkozom, minden extrém dologra gondolok, de ahogy utána olvastam a dolgoknak csak a házassággal lehet kintmaradni legálisan. 16 vagyok, jelenleg Angliában élek, de utálom ezt az országot, semmiképp nem akarok ittmaradni, de nincs az a pénz, hogy Magyarországra visszamenjek valaha is, elsősorban az olyan emberek miatt mint itt. Ezen az oldalon lehet látni a magyar mentalitást, meg, hogy milyen szinten van Magyarország. Egy segítő oldalon, ami arra van, hogy tanácsokat kérjen valaki, még a nem kamu kérdéseket is eltrollkodják. Én elmondtam, hogy nincs semmi ország ami érdekelne vagy vonzana, másik nyelvterületre nem akarok menni, maradnék az angolnál, és Amerika valamiért nagyon vonz. És nem a filmek miatt, mert tudom, hogy a valóságban egyáltalán nem öröm és kacagás ott élni, de még ezt tudva is nagyon vonz, és az egy változatos, sokszínű, elfogadó ország, pont ilyenben szeretnék letelepedni. De ha lenne bennetek bármi segítő szándék akkor adtatok volna más tanácsot, hogy szerintetek akkor mit kéne tennem, mondjak le róla vagy mi? Javaslom a humor kategóriát, ha trollkodni akartok, de ne húzzátok le a hülyeségeitekkel a többi kérdést.
2020. dec. 21. 22:37
 13/34 anonim ***** válasza:
98%
Lehet h 16 éves vagy, de értelmileg 10 se...
2020. dec. 21. 22:42
 14/34 A kérdező kommentje:
De te sem vagy túl értelmes, ha ahelyett, hogy mondanál nekem jobbat csak b*szogatsz, úgy, hogy nem is ismersz.
2020. dec. 21. 22:54
 15/34 anonim ***** válasza:
89%
Pont elég az amit leírtál. Ebből mindenkiben kialakult egy kép rólad. Nem túl hízelgő.....
2020. dec. 21. 22:58
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is kijuthatsz, ha egy olyan szakmát tanulsz ki amire Amerikában is szükség van. Menj egyetemre valami természettudományos szakra aztán ha jól csinálod, talán még egyetem alatt is kijuthatsz. Úgyis Amerikában is meg kell majd élned valahogy.
2020. dec. 22. 00:41
 17/34 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy nehogy azt higgyétek, hogy nincs ott elég hülye aki simán beveszi, hogy a csaj szerelmes belé.
2020. dec. 22. 00:42
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi a franc értelme van egyébként Amerikába költözni, ha nem az "Amerikai Álmot" szeretnéd élni? Ahhoz ugye kell valamiféle magasan versenyképes tulajdonság. 1000 más ország van, ahol magasabb az életszínvonal egy "átlagos" "jobbágy" számára.
2020. dec. 22. 01:11
 19/34 D. Brasco ***** válasza:
98%

"Ezen az oldalon lehet látni a magyar mentalitást, meg, hogy milyen szinten van Magyarország"

Ezt a magyar mentalitás dumát imádom mikor bedobják a kérdezők,csak kár,hogy most akkora öngólt lőttél vele mint ide Dubai.Te papolsz itt erről miközben arra készülsz,hogy csalj/hazudj....hogy az egész életed egy színház meg eg komplett haugságra akarod felépíteni és átvernél mindent meg mindenkit,csak azért hogy ez sikerüljön.És után csodálkozol,ha egy ilyen kis 16 éves riha lázálmát leugatják.....mi meglepő.....

Egyebként te az életben nem fogsz oda kijutni,a bevándorlási tiszt úgy fog kivágni mint a macskát xarni......

2020. dec. 22. 06:20
 20/34 anonim ***** válasza:
D. Brasco: 10x10 pont! :-)
2020. dec. 22. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!