Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Házasság Amerikában?

Házasság Amerikában?

Figyelt kérdés

Lehet, úgy házasodni, hogy igazából csak a vízum érdekében megyek hozzá és nem szeretem, de mégsem kamuházasság, mert vele meg elhitetem, hogy beleszerettem. Azt hallottam, hogy a kamuházasságban könnyen le lehet bukni, de ha még a 4 fal között is úgy viselkedek mintha igazi házasság lenne és a másikkal is elhitetem, hogy szeretem akkor nincs meg a lebukás veszélye, mert még magamat is átverem. Utána viszont vele kell maradnom örökre? Ha megkapom a vízumot/állampolgárságot akkor már nem válhatok el soha?

Annyira szeretnék kijutni oda, mégha egy boldogtalan kapcsolatban is kell élnem, akármilyen csúnya, idős pasihoz hozzámennék, csak, hogy ott élhessek örökre.

2020. dec. 21. 21:28
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez már túl összetett. Figyelj elég sok ember él Amerikában. Ebből elég sok olyan is (valószínűleg) aki tényleg bejön neked.

Akkor már azt mondom keress olyat aki tényleg szeret.

2020. dec. 21. 21:31
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem a tied lenne az egyetlen ilyen, de azért elég utánanéznek a dolgoknak.
2020. dec. 21. 21:42
 3/34 anonim ***** válasza:
97%
Oké éswzt hogy tervezed kivitelezni. Hol találsz egy ameikai caávót aki elvenne? Ők sem teljesen ostobák levágós lesz hogy mire mész.
2020. dec. 21. 21:56
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki a fejedből! Simán lebuksz!
2020. dec. 21. 21:57
 5/34 A kérdező kommentje:

Akkor várom a tanácsot utolsó, te mit tanácsolsz, hogy jussak ki? Ez minden vágyam, csak ott érezném jól magam, sehol máshol. Amúgy keresnék egy olyat aki csúnya és nem kell senkinek, őt simán tudnám manipulálni, mert örülne, hogy egy lány szóba áll vele, mert nem vagyok egy toppmodell, de visoznylag szép lány vagyok. Tudom most azt gondoljátok, hogy mennyire gonosz vagyok, hogy másokat kihasználnék a célom érdekében, de ha csak házassággal lehet kintmaradni, akkor megteszek bármit, hogy ez teljesüljön.

1-es, igen persze úgy jobb lennem ha egy olyan emberhez mehetnék hozzá akit szeretek és bejön, de lehetetlen, hogy kevesebb mint 90 nap alatt találjak egy jól kinéző srácot aki ilyen gyorsan elvenne. De aki csúnya és nem kell senkinek, esetleg már idősebb (30+ vagy 40+) és nem akar egyedül maradni, akkor ő elvenne, mivel tudná, hogy másnak nem kéne, és ha engem kitoloncolnak ő egyedül marad. Arra meg, hogy kevesebb mint 3 hónap alatt megtaláljam az igaz szerelmet, arra nagyon kicsi az esély.

2020. dec. 21. 22:05
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem vsgyvtöbb mint 13éves?? 😂😂😂
2020. dec. 21. 22:09
 7/34 anonim ***** válasza:
90%

5

Ha még nem is voltál ott honnan tudod hogy jól éreznéd magad ott? Meg hogy keresel ott pasit? Facebookon ráírogatsz random csávókra? Szerinted nem levágós ha egy lúzerre ráír a balkánról egy luvnya hogy a barátnője szeretne lenni? Meg szerinted nem csinálja ezt több ezer lány, mondjuk dél-kelet ázsiából akik kicsit bevállalósabbak is mint te?

2020. dec. 21. 22:18
 8/34 anonim ***** válasza:
82%
#7: valami lilaködös tini, tiffany vagy romana újságban olvashatott erről vmi nyálas történetet...😂😂😂
2020. dec. 21. 22:21
 9/34 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűbb hogy csak trollkodik, mint a Bay Éva húzására váró zöldkártya lottósok. :D
2020. dec. 21. 22:23
 10/34 anonim ***** válasza:
76%
😂😂😂😂😂😂
2020. dec. 21. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!