Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Olvastam hogy Amerikába...

Supertika kérdése:

Olvastam hogy Amerikába zöldkártya szerzés leggyorsabb módja a házasság ugye?

Figyelt kérdés
Az idő alatt gondolom ugye legálisan kell kint tartózkodnod,és ha pl kimehetsz kb 3hónapod van rá hogy ez összejöjjön.Nemértem hogy csinálják az emberek, annyi idő alatt.Valaki ötlet?

2013. febr. 21. 09:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Félúton. Például kimész Hollandiába vagy Angliába egyetemre, összebarátkozol egy amerikai lánnyal, hát így.
2013. febr. 21. 09:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Erre nemis gondoltam, végülis igaz :) Köszi:) amugy szerinted is ez a legegyszerübb módja hogy legálisan kint élhess?
2013. febr. 21. 09:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos örülni fog az amerikai lány, hogy ugródeszkának akarod használni. Ők sem hülyék ám...
2013. febr. 21. 10:11
 4/15 A kérdező kommentje:
mai világban már bármi megtörténik,lehet hogy valaki pont igyvan vele hogy összejön igy egy Amerikai lánnyal és annyira szeretik egymást hogy ezt válasszák.
2013. febr. 21. 10:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
én is házasság által jutottam ki, de nem kamu házasság volt, hanem valódi, ugyanis Londonban dolgoztam akkoriban és a munkahelyemen megismerkedtem egy amerikai lánnyal, aki aztán a feleségem lett. egyébként valóban a leggyorsabb módja a kijutásnak a házasság, kb. 6-9 hónap alatt lehet így zöldkártyához jutni.(2 évig csak feltételes zk-t kapsz, ez idő alatt nem lehet elválni sem, mert elbukod a végleges zk-t.)
2013. febr. 21. 10:18
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos információdat ! Nagyra értékelem, köszi!
2013. febr. 21. 10:22
 7/15 A kérdező kommentje:
egyékbént az a 2 év alatt , elhagyhatod az USA-t?
2013. febr. 21. 10:36
 8/15 anonim ***** válasza:

"egyékbént az a 2 év alatt , elhagyhatod az USA-t?"

Persze, a feltételes zöldkártya mindössze annyiban tér el a véglegestől, hogy a 2 év lejárta előtt nem lehet elválni, de ugyanúgy mozoghatsz országon belül és kívül egyaránt.

2013. febr. 21. 11:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen :D
2013. febr. 21. 11:15
 10/15 A kérdező kommentje:
egyébként te hol élsz az USA-ban ha szabad tudni ? Mit dolgozol odakint?
2013. febr. 21. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!