Olvastam hogy Amerikába zöldkártya szerzés leggyorsabb módja a házasság ugye?
"egyébként te hol élsz az USA-ban ha szabad tudni ? Mit dolgozol odakint?"
Houstonban lakom, azonban az első 2 évben New York-ban éltünk, de mindketten itt kaptunk állást. És szoftverfejlesztő vagyok, a feleségem mobil alkalmazás fejlesztő.
Valoban letezo problema ez. De az itteni hatsagok is tudjak ezt, nem olyan benak mint otthon Mo-n.
Nekem nagyszuleim jottek ki, en mar eleve itt szulettem ugyhogy ez nem erint.
Arrol viszont tudok beszelni, hogy volt egy ismerosom aki Angliaban tanult 1 evet. Kozben megismerkedett egy magyar sraccal. Megvoltak, happy volt minden, de a srac eleg hamar erdeklodott az amerikai allampolgarsag felöl. A csaj nem volt hulye, ugyhogy nagyon hamar rovidre zarta a dolgokat mert esélyesen csak arra kellett volna.
Sajnos nagyon sok ilyen van, tehat senki ne erezze magat nyero porzcioban ha osszebutorozik egy amerikai csajjal.
A jelenlegi torvenyek lehetoseget adnak polgári peres eljárásban barmilyen velt serelem miatt torteno eljarasra. Tehat ha kiderul hogy valaki erdekbol jutott bizonyos dolgokhoz, kemenyen meg is sz--hatja.
köszönöm szépen mindenkinek a válaszát ! :)
Szeretnék kijutni énis valamilyen módon majd, alapbol nem olyan vagyok hogy összejönnék egy csajjal csak azért hogy kimehessek, nem aza típus vagyok nem én lennék, ha már ezen a módon jutok ki, akkor az nem kamu lesz. Reménykedek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!