Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Olvastam hogy Amerikába...

Supertika kérdése:

Olvastam hogy Amerikába zöldkártya szerzés leggyorsabb módja a házasság ugye?

Figyelt kérdés
Az idő alatt gondolom ugye legálisan kell kint tartózkodnod,és ha pl kimehetsz kb 3hónapod van rá hogy ez összejöjjön.Nemértem hogy csinálják az emberek, annyi idő alatt.Valaki ötlet?

2013. febr. 21. 09:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"egyébként te hol élsz az USA-ban ha szabad tudni ? Mit dolgozol odakint?"

Houstonban lakom, azonban az első 2 évben New York-ban éltünk, de mindketten itt kaptunk állást. És szoftverfejlesztő vagyok, a feleségem mobil alkalmazás fejlesztő.

2013. febr. 21. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
En tanulas utjan jottem ki. Az amerikai egyetem szponzoralt zoldkartyara. 7 eve elek itt. Januartol allampolgar vagyok.
2013. febr. 21. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Valoban letezo problema ez. De az itteni hatsagok is tudjak ezt, nem olyan benak mint otthon Mo-n.

Nekem nagyszuleim jottek ki, en mar eleve itt szulettem ugyhogy ez nem erint.

Arrol viszont tudok beszelni, hogy volt egy ismerosom aki Angliaban tanult 1 evet. Kozben megismerkedett egy magyar sraccal. Megvoltak, happy volt minden, de a srac eleg hamar erdeklodott az amerikai allampolgarsag felöl. A csaj nem volt hulye, ugyhogy nagyon hamar rovidre zarta a dolgokat mert esélyesen csak arra kellett volna.

Sajnos nagyon sok ilyen van, tehat senki ne erezze magat nyero porzcioban ha osszebutorozik egy amerikai csajjal.

A jelenlegi torvenyek lehetoseget adnak polgári peres eljárásban barmilyen velt serelem miatt torteno eljarasra. Tehat ha kiderul hogy valaki erdekbol jutott bizonyos dolgokhoz, kemenyen meg is sz--hatja.

2013. febr. 21. 14:56
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek a válaszát ! :)

Szeretnék kijutni énis valamilyen módon majd, alapbol nem olyan vagyok hogy összejönnék egy csajjal csak azért hogy kimehessek, nem aza típus vagyok nem én lennék, ha már ezen a módon jutok ki, akkor az nem kamu lesz. Reménykedek :/

2013. febr. 21. 16:04
 15/15 ivilicious válasza:
én is csak reménykedek,h beleszeretek egy usabel hercegbe ,és el is vesz, és állampolgár leszek :D
2013. febr. 26. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!