Qrvian kérdése:
Mi az első úticél ami eszetekbe jut ha Amerikarol van szó?
Figyelt kérdés
Jelenleg Floridában élek és szeretnék utazgatni, kíváncsi vagyok ki hova menne szívesen. Én jártam NewYorkban Washington Savanna, North Carolina hegyekben. Valamint be utaztam Florida nagy részét. Ki mit ajánlana kovetkezonek?2020. júl. 29. 17:18
31/31 anonim válasza:
Hát ha még aktuális a kérdés akkor Arizonát ajánlom, szép, Wyoming Idaho és Montana nemzeti parkjait.
Hawaii-t de gondolom ezt ajánlani sallang mert mindenki ezt tenné. Redwood trees és Yosemite national park ami még nagyon szép.
De ha másféle igényei vannak akkor a New-England régiót pl Massachusetts Connecticut stb környékét és a Niagara Fallst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!