Mi az első úticél ami eszetekbe jut ha Amerikarol van szó?
Ezt én sem értem, miért ne használhatná kintről az oldalt!? Konkrétan ismerek két embert, aki kinn él, és használja. Én is használtam, amikor kinn voltam, internetkávézós (tehát amerikai) gépen. Tökre nem érdekli a keresőt, ékezettel írsz-e, vagy sem.
Te csak magyar oldalakat használsz, 25-ös, vagy mi?
Ne haragudj, de ilyen butaságot mondani... :D Ezt be kéne tenni valami aranyköpés-gyűjteménybe.
Én Vancouverből írok nektek, de fura módon itt is vannak ékezetes karakterek :D
Kétség sincs, hogy Yellowstone , ott legalább a social distancing sem probléma :)
köszi a választ :) többen említettek Yellowstone-t mindenképp utána nézek, nagyon ígéretesnek hangzik.
Most augusztusban csak a közelbe Ashville tervezünk fel utazni hogy lássunk hegyeket 😉
Nem tudom miert hitetlenkednek itt egyesek hogy a kerezo Floridaban el. Kb 100.000 magyar van Floridaban.
Nezd meg Wilmingtont, Charlestont. Ezek nincsenek toled olyan messze, autoval is eltudtok menni akkor is ha FL deli reszen laktok.
Ashvillebe majd en is megyek elvileg munka ugybe. Azt mondjak nagyon szep varos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!