Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi az első úticél ami eszetekb...

Qrvian kérdése:

Mi az első úticél ami eszetekbe jut ha Amerikarol van szó?

Figyelt kérdés
Jelenleg Floridában élek és szeretnék utazgatni, kíváncsi vagyok ki hova menne szívesen. Én jártam NewYorkban Washington Savanna, North Carolina hegyekben. Valamint be utaztam Florida nagy részét. Ki mit ajánlana kovetkezonek?

2020. júl. 29. 17:18
1 2 3 4
 21/31 Thunderfairy ***** válasza:
0%
Viszont tényleg érdekes hogy a teljesen magyar nyelvű GYK is használható amerikában, angol nyelvű windows-t futató gépen. Hogy irtad be az angol billentyű kiosztású rendszerbe az oldal nevét például? Nem kötekedni akarok de ez érdekes azért. Itthon is megtanúlhattál jól angolul de bocsi.
2020. júl. 29. 21:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye, miért ne használhatná az oldalt Amerikából? :D
2020. júl. 29. 21:29
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem, miért ne használhatná kintről az oldalt!? Konkrétan ismerek két embert, aki kinn él, és használja. Én is használtam, amikor kinn voltam, internetkávézós (tehát amerikai) gépen. Tökre nem érdekli a keresőt, ékezettel írsz-e, vagy sem.

Te csak magyar oldalakat használsz, 25-ös, vagy mi?

Ne haragudj, de ilyen butaságot mondani... :D Ezt be kéne tenni valami aranyköpés-gyűjteménybe.

2020. júl. 29. 22:18
 24/31 A kérdező kommentje:
25os, őszintén szólva én telefonról használom ezt az oldalt. Az oldal web íme egyébként sem tartalmaz ekezeteket. De a telefonomon lévő SwiftKey billentyűzet ezt simán meg oldja. bár nem mindig mint láthatod a valaszaimban.
2020. júl. 29. 23:36
 25/31 A kérdező kommentje:
23as vagyis 17es, megertem én azt a mentalitást 17 évig eltem Magyarországon.
2020. júl. 29. 23:36
 26/31 A kérdező kommentje:
24es, részben igazad van egy idő után uncsi csak a tengerpart. De azért van ám itt is néhány látnivaló nemzeti park stb bár elismerem engem is inkább a nagy városok vonzanak. De mit tehetek ha a férjem és párom itt akarnak élni?
2020. júl. 29. 23:38
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Én Vancouverből írok nektek, de fura módon itt is vannak ékezetes karakterek :D

Kétség sincs, hogy Yellowstone , ott legalább a social distancing sem probléma :)

2020. júl. 30. 03:22
 28/31 A kérdező kommentje:

köszi a választ :) többen említettek Yellowstone-t mindenképp utána nézek, nagyon ígéretesnek hangzik.

Most augusztusban csak a közelbe Ashville tervezünk fel utazni hogy lássunk hegyeket 😉

2020. júl. 30. 03:28
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi érdekel. Engem pl a nagyvárosok sose vonzottak, egyedül DC és San Francisco érdekelt, a nemzeti parkok annál inkább.
2020. júl. 30. 12:56
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miert hitetlenkednek itt egyesek hogy a kerezo Floridaban el. Kb 100.000 magyar van Floridaban.

Nezd meg Wilmingtont, Charlestont. Ezek nincsenek toled olyan messze, autoval is eltudtok menni akkor is ha FL deli reszen laktok.

Ashvillebe majd en is megyek elvileg munka ugybe. Azt mondjak nagyon szep varos.

2020. júl. 31. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!