Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi az első úticél ami eszetekb...

Qrvian kérdése:

Mi az első úticél ami eszetekbe jut ha Amerikarol van szó?

Figyelt kérdés
Jelenleg Floridában élek és szeretnék utazgatni, kíváncsi vagyok ki hova menne szívesen. Én jártam NewYorkban Washington Savanna, North Carolina hegyekben. Valamint be utaztam Florida nagy részét. Ki mit ajánlana kovetkezonek?

2020. júl. 29. 17:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%

Miért tartják egyesek ekkora csodának, ha Floridában él?

Mindenki ott él, ahol szeretne, döntés kérdése. Önmagában nem értem, hogy mi ezen az eredmény, él párszázezer magyar (származású) az Államokban.

2020. júl. 29. 19:57
 12/31 A kérdező kommentje:

Én sem értem, lehet nem kellett volna egyáltalán figyelembe vennem de zavar hogy ennyi bunkó rosszindulatú ember van. Szerettem volna ha rajon mekkora hulyeseget mondott, de csak bizonygatja az igazat

Egyébként csak a városban ahol apám el van kB 250 magyar vagy magyar származású.(első és második generációt számolva csak) és ez csak egy kis 60ezerfos város. Nem értem miért ilyen nagy csoda ez.

Köszönöm mindazoknak akik értelmes és érdekes választ irtak.

Én mindenképp szeretném meglatogatni a legtöbb nevezetes nagy várost de valahogy a nyugati part nem vonzz.

Beszéljetek rá miért érdemes oda el látogatni?

2020. júl. 29. 20:07
 13/31 anonim ***** válasza:
23%
ez egy életérzés, ha te nem érted nem kell itt kommentelgrtni, mehetsz más kérdéshez us
2020. júl. 29. 20:08
 14/31 anonim ***** válasza:
Miért kellene, hogy rábeszéljünk bármire is? Oda mész, ahova akarsz.
2020. júl. 29. 20:12
 15/31 A kérdező kommentje:
17es,kifejtened bővebben, nem igazán értem mire célzol
2020. júl. 29. 20:13
 16/31 A kérdező kommentje:
úgy értem mutassatok meg miért érdemes oda utazni mi szép és érdekes azon a környéken
2020. júl. 29. 20:14
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Grand Canyon,Los Angeles
2020. júl. 29. 20:16
 18/31 anonim ***** válasza:
California. Szilícium völgy ami nagyon érdekel
2020. júl. 29. 21:06
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok, kifejtem: Ez ilyen magyar dolog, hogy ebben éljük ki magunkat. Te ezt úgysem értheted, hiszen 'murikában élsz. Kérlek tartsd tiszteletben a balkáni kultúránkat. (eredetileg a másik válaszolónak szólt)
2020. júl. 29. 21:13
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem azért California lenne a fő úti cél ,mert van neki egy nagyon hangulatos feelingje. pl Hollywood ,San Francisco Golden Gate híd vagy San Francisci kínai negyed amik híresek lettek a filmek vagy a zene miatt. Meg ugye Las Vegas is ott van egy köpésre aminek megint van egy érdekes kisugárzása. Nekem (és most lehet sokan megköpködik a monitorokat) Florida semmiben nem különbözik a Balatontól. Tehát semmi extrát nem tud nyújtani nekem amit mondjuk a Balatonnál ne kapnák meg ,nyilván kisebbe de számomra pont az nem vonzó egyáltalán
2020. júl. 29. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!