1 hónap New Yorkba tartózkodásra mennyi pénzt vittetek
magatokkal?
Figyelt kérdés
én majd 2021be tervezek menni november fele mert úgy érdekel a hely elég régóta.
Aki esetleg már járt ott írja le mennyiből úszta meg.
2020. jún. 6. 14:38
1/9 anonim válasza:
Én 4000 usd-t vittem, éppen elég volt.
2020. jún. 6. 14:45
2/9 anonim válasza:
Mik ott a terveid?
Lakhatás?
Kocsi kell?
Fegyver kell?
2020. jún. 6. 16:50
3/9 anonim válasza:
Attól függ. Milyen helyen fogsz lakni, és mennyibe kerül? Kocsit tervezel-e bérelni? Étkezést hogy oldod meg, magadra főzöl, vagy éttermek? Milyen nevezetességeket tervezel megnézni? Szuvenírt milyen árkategóriában akarsz venni, csak az alap bögre-mágnes kombó, vagy esetleg ruhák, édességek, stb. is játszanak? Ezek függvényében nagyon sokféleképpen kinézhet a végösszeg.
2020. jún. 7. 02:26
4/9 anonim válasza:
...feltéve, ha marad még valami addigra N.Y.-ból??!
2020. jún. 7. 11:30
5/9 anonim válasza:
New York a világ egyik legdrágább városa, de relatíve olcsón is meg lehet úszni, ha extrém spórolósra veszed. Egy hónapig amúgy konkrétan turistáskodni szerintem felesleges, sok a látnivaló, de azért messze nem egy hónapnyi, ennyi idő alatt a keleti part városai közül párat még mindenképp érdemes megnézni, meg kimenni a Niagarához.
2020. jún. 7. 13:10
6/9 A kérdező kommentje:
a konkrét terveim elsősorba az ami mindem túristának a nevezetességek megjárása, Time Square szabadság szobor, Empire szal tudjátok, Hip Hop Museum stb. akkor szeretnék még stúdió látogatás céljából kimenni tehát ha van esélyem akkor világhírű emberekkel személyesen szeretnék találkozni,ez azért kell mert legyen egy képem arról hogy hogyan nézzen ki az én zenei stúdióm majd a jövőben, kontakt építés, ismerettség szerzés. akkor megtapasztalni milyen a bulis élet ott. Mert itt tudjuk Pesten itt van a Minimal de érdekel New York elég sok téren engem. most én 3millió forintra gondoltam úgy 10000USDre dehát csak nem fog mind elmenni 😂
hát szal meg kell tapasztalni egyszer.
2020. jún. 7. 17:18
7/9 anonim válasza:
Én semmennyit, mert még nem voltam 1 hónapra New Yorkban.
2020. jún. 8. 03:14
8/9 anonim válasza:
Sose értettem ezeket a “mennyi pénzt vigyek magammal” kérdéseket a bankkártyák világában.
2020. jún. 8. 11:19
9/9 anonim válasza:
Hagyd utolsó, majd ha megnézte a híres emberek stúdióját, cserélt néhány névjegykártyát, berendezte a saját stúdiójat, talán lesz kapacitása beugrani az OTP-be egy számlanyitás erejéig :DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!