Melyiket választanátok: 3 hónap pihi Mexikóban, vagy 1 hónap világkörüli út?
Időpont tegnap 22:52
De ki mondta, hogy Mexicoban is csak 1 helyen lehet lenni?
Én is keveslem az 1 hónap világkörüli utat, így marad a Mexico. Mivel hatalmas ország, így bőven elég lenne 3 hónap, hogy bejárjam. Nem maradnék 1 helyen, max a tengerparton 1 hetet, utána mennék megismerném Mexico igazi arcát. Hiszen nem csak a turisztikai helyekre lehet menni.
@6 A dolgozó embernek lehetnek megtakarításai.
Amúgy kettőből semmi: 3 hónap Közép-Amerikát választanék. 6 hét Mexikó, 3 hét Guatemala, 10 nap Belize, 3 hét Kuba. Egyik sem drágább, mint simán Mexikóban hesszelni és simán lehet saját szervezésben menni.
#7!
"Amúgy kettőből semmi: 3 hónap Közép-Amerikát választanék. 6 hét Mexikó, 3 hét Guatemala, 10 nap Belize, 3 hét Kuba. Egyik sem drágább, mint simán Mexikóban hesszelni és simán lehet saját szervezésben menni."
Ha kettőből semmi, akkor mit keresel itt, unatkozol?
Mexikó vagy a világ körül, a kérdést értelmezd, ha tanultál olyat. Moderátornak nem jelentem, mert valószínű elegük van a trollokból, akik nem tudnak olvasni és/vagy szöveget értelmezni.
ma 09:21
Okoska! Nem a megtakarítás a gond, hanem a legtöbb munkahelyen nem tolerálják a 3 hónap fizetetlen szabadságot. Van évi 32 nap szabadság. ( nekem) De ha elmennék 2-3 hónap fizetetlenre, akkor annyit mondanűnak, hogy akkor vissza se menjek. A legtöbb munkahelyen ugyanezt mondják. Mielőtt jönnél okoska, hogy akkor pocsék munkahely, nos nem az, mert jól fizet, minden ok, de a főnök úgy döntött, hogy 60 embernél gondot okozna ha mindenki elmenne 2-3-4 hónap fizetetlenre. Ha egyiknek lehet akkor a másiknak is. Így senkinek sem lehet.
Szóval nem a megtakarításon van a hangsúly. Meg ugye a kérdést sem értelmezted rendesen. Kérdés
3 hónap Mexico vagy 1 hónap világkörüli út. Tudod értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!