Melyiket választanátok: 3 hónap pihi Mexikóban, vagy 1 hónap világkörüli út?
@8 Tudok olvasni, tanítottam magyar nem is olyan nagyon régen. Azért válaszoltam ezt, mert javasolni merészeltem volna, hogy 3 hónap Mexikó helyett érdemesebb bejárni a környező országokat. Az egy hónapos világkörüli utat te sem gondolhattad komolyan, amikor nettó 10 nap legalább elmegy utazással, akkor is ha mondjuk csak egy ilyen London-New York-LA-San Francisco-Hawaii-Sydney-Tokió-Peking-Bangkok-Dubai-Marrakesh-jellegű kisebb körútról van szó, amiből még így is kimarad rengeteg dolog. 3 hónap Mexikóra elég sok, viszont csupa érdekes országból áll a környék. Azért javasoltam amúgy ezt, mert jártam elég sokat a környéken és szerintem ennyi időt mindenképp érdemes eltölteni ezeken a helyeken.
@10 Nyilván nem erre értettem. Ha az ember 3 hónapot utazik, akkor általában felmond a munkahelyén és a megtakarításaiból él. Csináltam nem egyszer, pedig nem vagyok túl idős és nem, nem alja munkákat hagytam ott, hanem multis középvezetői pozíciókat.
Én Magyarországon csináltam 2 hét utat,sok helyen jártam,de nem sok mindenre volt időm, pedig nem lazsáltam,szóval maximum itt Európában lehet csinálnék egy országbon belül, vagy 2-3 országon keresztül el mennék, sajnos 1 hónap nagyon kevés,mikor majd az usa körutamra megyek legalább 3 hónap de lehet hogy sokkal több időre lesz időm, Kanada is nagy ország oda sem lesz elég 3 hónap.
Egyébként attól függ mit szeretnél, pihenni vagy kirándulni?
Mert ha kirándulni minnél, több helyre el akarsz jutni akkor csak fáradtab leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!