Hol lehet jobban élni Svájc vagy Amerika ?
Azért ezt pontosíthatnád
Jártam több államban is,van amelyik kb Németország szinten fejlett,van amelyikhez képest meg Magyarország szuper :D
Meg nyílván nem mindegy,hogy Új-Mexikóban egy csikánó kisvárosban vagy pincérnő vagy Kaliforniában egy szilícium-völgyi informatikai multinál dolgozol mérnökként
Próbálnék segíteni de kérlek szépen értsétek meg,hogy amikor Magyarországnál többszörösen nagyobb országokról beszélünk akkor nem lehet általánosítani pl Budapesten is egy budai negyed meg egy Hős utca között hatalmas a különbség és nagyon nem mindegy mi a szakmád
16-os azért ez bármelyik országról elmondható
Afrikaban is tudsz jól elni
#17 Mármint a kettő közül
#16 voltam.
Hát igen a társadalmi ollóhoz visszatérve tudom példaként felhozni: Én már jártam San Francisco-ban ami egyébként egy nagyon szép és hangulatos város de teli van hajléktalanokkal az utcák. Megtalálhatod a nagyon koszos, gusztustalan, hajléktalanokkal teli utcák és a szebb tisztább utcákat majdnem egy környéken belül. Persze ez egy szélsőséges eset ott kint, nem az összes város/település ilyen. De elvileg kint ebben a városban a legerősebb a jelenség. ( Hogy rengeteg a nagyon szegény és a nagyon gazdag, a közép réteg meg egyre jobban fogy )
Gondolom ilyen Svájcban nincs.
Svájcról nem okoskodom mert nem voltam szóval ti biztos jobban tudjátok
Los Angelesben viszont viccen kívül mondom hogy nincs középosztály
Szerintem Budapesten fele ennyi különbség nincs és egy átlagnak ezért élhetőbb
Komolyan mondom hogy ott vagy nagyon gazdag vagy nagyon szegény vagy és Budapesthez képest is sok a hajléktalan
Lakhatásra is vagy nagyon szuper hely vagy lerobbant Hős utca,semmi átmenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!