Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hol lehet jobban élni Svájc...

Hol lehet jobban élni Svájc vagy Amerika ?

Figyelt kérdés
Melyik helyen jobb a hangulat és az emberek ( nyitottság, hozzállás, jókedv , értékrend, barátságosság, mindset)? Mekkora különbség van a két ország között ? Azt tudom hogy anyagilag mindkét ország kiemelkedő talán Svájc még jobban is, de melyik országban lehet tervezni egy boldogabb életet valami komolyabb szakmával ? Talán Svájc kicsit túl komoly és rendezett országnak tűnik azok alapján amit halottam viszont biztos jobbak ott alapfeltételek is.

2020. jún. 5. 20:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az USA állapotok árnyalására erősen ajánlott [link] amíg jó állásod van és jó egészségbiztosításod addig jó dolog az olcsó Ralph Lauren póló, de a gödör amibe beleeshetsz Amerikában olyan mély, amit európai elképzelni sem tud, és nagyon nem jó úgy élni, hogy az egész társadalom rohad szét körülöttünk. Semmi körülmények között én nem költöznék át a határ déli oldalára. Szóval: Svájc, Kanada, Új-Zéland.
2020. jún. 14. 04:57
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt pontosíthatnád

Jártam több államban is,van amelyik kb Németország szinten fejlett,van amelyikhez képest meg Magyarország szuper :D

Meg nyílván nem mindegy,hogy Új-Mexikóban egy csikánó kisvárosban vagy pincérnő vagy Kaliforniában egy szilícium-völgyi informatikai multinál dolgozol mérnökként

Próbálnék segíteni de kérlek szépen értsétek meg,hogy amikor Magyarországnál többszörösen nagyobb országokról beszélünk akkor nem lehet általánosítani pl Budapesten is egy budai negyed meg egy Hős utca között hatalmas a különbség és nagyon nem mindegy mi a szakmád

2020. jún. 17. 10:38
 13/27 anonim ***** válasza:
Svájc közelebb is van, és jobb is a közbiztonság, illetve magasabbak a bérek (bár az árak is).
2020. júl. 8. 18:38
 14/27 anonim ***** válasza:
[link] (Hogy összehasonlítsd az Amerikai és Svájci városok árait, ill. átl. fizetéseit).
2020. júl. 8. 18:42
 15/27 anonim ***** válasza:
A numbeo egy nagy rakás szar, egy négy fős családnak Zürichben 5000 chf feletti havi költséget ír (lakbér nélkül), ami orbitális baromság, 2000ből simán ki lehet hozni.
2020. júl. 8. 20:20
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Amerikában jobban lehet élni ha tehetséges (vagy szerencsés) vagy de az átlag ember Svájcban jobban él
2020. júl. 18. 16:30
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

16-os azért ez bármelyik országról elmondható

Afrikaban is tudsz jól elni

2020. júl. 18. 17:16
 18/27 anonim ***** válasza:

#17 Mármint a kettő közül

#16 voltam.

2020. júl. 18. 18:32
 19/27 A kérdező kommentje:

Hát igen a társadalmi ollóhoz visszatérve tudom példaként felhozni: Én már jártam San Francisco-ban ami egyébként egy nagyon szép és hangulatos város de teli van hajléktalanokkal az utcák. Megtalálhatod a nagyon koszos, gusztustalan, hajléktalanokkal teli utcák és a szebb tisztább utcákat majdnem egy környéken belül. Persze ez egy szélsőséges eset ott kint, nem az összes város/település ilyen. De elvileg kint ebben a városban a legerősebb a jelenség. ( Hogy rengeteg a nagyon szegény és a nagyon gazdag, a közép réteg meg egyre jobban fogy )

Gondolom ilyen Svájcban nincs.

2020. júl. 19. 13:51
 20/27 anonim ***** válasza:
48%

Svájcról nem okoskodom mert nem voltam szóval ti biztos jobban tudjátok

Los Angelesben viszont viccen kívül mondom hogy nincs középosztály

Szerintem Budapesten fele ennyi különbség nincs és egy átlagnak ezért élhetőbb

Komolyan mondom hogy ott vagy nagyon gazdag vagy nagyon szegény vagy és Budapesthez képest is sok a hajléktalan

Lakhatásra is vagy nagyon szuper hely vagy lerobbant Hős utca,semmi átmenet

2020. júl. 19. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!