A fogászati asszisztens vagy a gyógyszertári asszisztens éri meg szerintetek jobban?
Figyelt kérdés
Okj-ra szeretnék jelentkezni, de nem tudok dönteni. Amerikában szerintetek melyikkel lehetne jobban elhelyezkedni?(eltekintve a zöld kártyától meg a hasonlóktól).2020. ápr. 20. 17:09
2/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a kiköltözés miatt kérdezem, hanem mert kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről a két szakmáról.
2020. ápr. 20. 21:14
3/7 anonim válasza:
Amerikában az orvosok, fogorvosok keresnek a legtöbbet.
4/7 anonim válasza:
Ui.: Úgy érzem alá kell támasztanom az állításomat, szóval innen vettem az adatokat:
5/7 A kérdező kommentje:
Előző, köszönöm szépen :) tudom, hogy ők keresik a legtöbbet, viszont én nem fogorvos vagy orvos szeretnék lenni, hanem csak az asszisztensük :) ezért szeretném ha lenne valaki aki tapasztalattal rendelkezik a szakmákkal kapcsolatban, hogy melyik milyen.
2020. ápr. 21. 02:23
6/7 anonim válasza:
Amerikaba inkabb amerikait fognak alkalmazni orvosok mellett.
Es ezzel a szakmaval nem igen fogsz kint elhelyezkedni es work permitet kapni mert nem indokolt..
Nemetbe tobb eselyed van vele.
7/7 anonim válasza:
Én gyógyszertári asszisztensi képzésre megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!