Hogyan tudnám jobban megismerni New Yorkot?
El nem tudom kepzelni mi az az informacio ami pont new york-rol ne lenne megirva a neten........
De ha ennyire nem talaltal semmi(amit egyebkent kizartnak tartok)akkor keress angolul....vagy olyan nyelven amilyet még esetleg beszelsz
Travellina New York leírása elég jó például.
De ugye Staten Island, Brooklyn, Queens nagyobb része elővárosi jellegű terület, nem mainstream turizmussal. Nagy a város, de a főbb látnivalók szinte mind Manhattanben vannak.
Én sem igazán értem, mi az, ami a neten nem található meg manapság, főleg New York-ról? (Keress angolul, ezerszer annyi találat lesz)
Illetve, ha a történelme is érdekel, akkor Edward Rutherfurd: New York könyvét ajánlom.
Hát lehet hogy a netes keresést is olyan kimagasló kompetenciával végezte a kolléga mint ennek a kérdésnek a feltevését, úgy azért nem meglepő hogy nem talált semmit.
Mégis mit jelent az hogy "nem úgy, hogy Manhattan meg stb, hanem részletesen"? Egy példát mondj már, hogy mire gondolsz. Rendszeresen járok New Yorkba de bele se tudnék kezdeni ennek a kérdésnek a megválaszolásába.
Ez most sem értelmesebb...
Szerintem lehet, hogy jobb, ha nem mész sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!