Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi a teendo, hogy kimessek?...

Mi a teendo, hogy kimessek? Igaz az, hogy a repteren adnak szallast es iskolaba kell jarni? Mennyi kint az oraber? Valamerre indulni kell, mert itthon nagy gaz van. Nem tudok 80 000ft-bol megelni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:

HOVA akarsz kimenni (mert gonolom a kérdésed az akart lenni, hogy "kiMEhessek") - Észak-Amerika ugyanis elég nagy.

Egy biztos, hogy egyetlen repülötéren sem adnak szállást senkinek, isoklába meg miért kellen járni? Hol mennyi az órabér?

Elöször is, semerre külföldön nem annyira egyszerü munkát találni, mert mindhil nagy a munkanélküliség és elször a saját emberereinek adnak munkát, csak utána idegeneknek. MINDENHOL elvárják, hogy igen jól beszéld az adott nyelvet (nem, hogy majd ott tanulod), ezen kivül elég sok pénzt kell magaddal vinni, hogy legalább 3-4 hónapig meg tudj élni, mire munkát találsz (ha egyáltalán sikerül) - ez minimum 3-400 000 Ft, ennél kevesebbel meg sem tudsz mozdulni.

Egyébkén több olyan CSALÁS van, akik 3-4-en 130000 Ft-ból megélnek, meg hitelt törtlesztenek - úgyhogy a 80000 Ft annyira nem kevés.

2010. júl. 28. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
munkavállalói vízum és angol nyelvtudás kell. ezek nélkül felejtős. vízumot meg nagyon nehéz kapni.
2010. júl. 28. 14:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem en talaltam ki a kerdes elejet.Olyan mondta ,aki kiment ,hogy a repteren kell jelentkezni az emigrationnal es ok szereznek lakohelyet es iskolaba kell jarni meg segitenek munkat talalni.

En voltam Georgia allamban tobb evig volt oraber,tehat ha megkerdezte tolem valaki tudtam valaszolni.

Egyebkent a valasz masodik felere valaszolva ,ha 55 000 ft rezsi van 12 000Ft a gyogyszer a maradek 13 000Ft -bol nem olyan konnyu megelni ,barhogyan is vigyaz ,hogy mit vesz.

2010. júl. 29. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!