Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A hobbim az, hogy kólás...

A hobbim az, hogy kólás üvegeket és dobozokat gyűjtök minden országból. Van már jópár amit kaptam, mert én még sosem utaztam, de sajnos nagyon sok hiányzik még. Ha utazol valamerre hoznál nekem onnan üveget?

Figyelt kérdés
Természetesen kifizetem azt az árat amiért vetted, plusz a postaköltséget is!
2009. nov. 1. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!En Hollandiaban elek!Innen van mar ?Vagy meg nincs?Ha nincs irj emilt roll-chi@hotmail.com
2009. nov. 1. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én angliai vagyok. Ha nincsen ilyened akkor nyugodtan írj!
2009. nov. 1. 22:16
 3/8 anonim válasza:
100%
Én Romániából tudnék neked hozni :):) érdekel????
2009. nov. 2. 09:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Romániából egy dobozos kólám van, ha lehet szeretnék egy fél literes üvegeset! Nagyon köszönöm neked is hogy írtál! Megírnád privibe hogy mennyibe lesz ez nekem? Üveg+postaköltség Köszönöm!

A Hollandiai üveg ma délután fog kiderülni hogy hoztak-e nekem. Lehet elfelejtették és akkor kérek. De mindenképp írok, köszönöm neked is!

2009. nov. 2. 09:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy náluk a fél literes üveges az műanyag palackot jelent vagy tényleg üveget? Ha van kicsit kisebb kiszerelés de valódi üveges lehet azt kérnem?
2009. nov. 2. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
ez szerintem tök jó :) bár én nem tudok küldeni üveget :D
2009. nov. 3. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:
:) Semmi baj!
2009. nov. 3. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
:D Énis gyűjtöm ezeket.. van Bécsből egy üveg(_üvegüveg:D) Red bullos üveg xD tök egyedi:D majd írok pm-et azt egyeztetjük mink van:D xD
2009. nov. 4. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!