Hova érdemesebb mennem Amerika vagy Anglia? Elég fontos.
Figyelt kérdés
Idén szeptembertől vagy esetleg a jövőévi tanévtől szeretnék cserediák lenni vagy Los Angelesben vagy pedig Londonban (esetleg még Bristol). fogalmam sincs hogy melyik lenne kedvezőbb. nagyon érdekel a színészet, amivel később komolyabban is szeretnék foglalkozni a nyelv elsajátítása után Amerikában, de a kedvenc sorozatom a Skins britt sorozat és majd szeretném ott is megpróbálni a castingot, de így ha Amerikába megyek akkor ugye az akcentus egy elég zavaró tény.. és ugyanez fordítva.. mert elvileg Amerikában jobban tudnék érvényesülni, de komolyan fogalmam sincs.. :D
16/L
2010. jún. 14. 22:27
21/25 anonim válasza:
ÉS megkérdezhetem hogy melyik államba mész?
22/25 anonim válasza:
És melyik ügynökségen keresztül?
23/25 A kérdező kommentje:
az Ef-el megyek. :)
2010. júl. 14. 12:12
24/25 anonim válasza:
06-25 11:44-es vagyok
Huuu most olvastam, hogy Amerikába mész. Nagyon sok sikert kívánok :-) remélem minden úgy sikerül ahogy Te szeretnéd:-)
25/25 A kérdező kommentje:
köszi szépen. (:
2010. júl. 20. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!