Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Alapszintű angollal CCUSA-val...

Alapszintű angollal CCUSA-val kilehet menni Amerikába?

Figyelt kérdés

#angol #CCUSA #szint.Amerika
2015. nov. 22. 18:30
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Tudom ajánlani neked jó szívvel. Én Camp Leaderssel voltam kint kb 6 éve és megérte.

A cél nekem is az angol nyelv volt. Itthon nem tudtak megtanítani beszélni, mindig előröl kellett kezdenem a tanulást. Csak passzív tudásra tettem szert.

Mikor jelentkeztem kifejezetten kértem, hogy magyarok ne legyenek ott ahová megyek. Szűrő felvételit tartottak és annyira izgultam, hogy még a "mikor születtél" kérdést sem értettem meg elsőre. 3 hónap múlva mikor hazajöttem én tanítottam a bratyómat beszélni.

Viszont néhány dolog mindenképpen kell.

1. Szeress dolgozni.

2. Kint ne húzódj vissza, próbálj aktívan beszélni és közben fejleszd magad. Ha látják, hogy igyekszel nagyon értékelik.

- Vigyél ki egy szótárfüzetet és kis angol szótárat, írogasd az új szavakat, esténként olvasd át, keress rá arra amit használni akarsz más nap. Az sem baj ha nem mindet tudod megtanulni. Én is úgy a 30-40%-t tanultam meg annak amit felírtam, mert inkább mentem a többiekkel beszélni.

- Kis angol nyelvtant vigyél magaddal. Ha élőben tanulod meg helyesen használni a nyelvet sokkal szórakoztatóbb.

- Ne félj - főleg az elején - a hibás mondatalkotástól.

4. Elszántság! "Csak azért is megcsinálom"

Persze jó helyet is ki kell fogni. Kint a saját benyomásaidra hallgass ne másokéra, mert mások rossz beidegződése elijesztheti az embert.

A konyhai munka nagyon monoton tud lenni, ezért örülök, hogy karbantartó voltam. Ráadásul ott sokkal több szóval találkozik az ember.

Hogy spanyol, francia, columbiai, mexikó, brazilok vannak ott nem hátrány. Nem értem miért írják itt azt. Az, hogy szintén kezdőkkel vagy kint külön jó, mert az alap szavakat biztos megtanulod. Akkor gázos, ha egyáltalán semennyire nem megy nekik az egész, de olyan nem fog előfordulni, hogy mindenki így legyen ezzel.

2015. nov. 29. 09:52
 12/12 666Roberto666 válasza:
sí señor
2015. nov. 29. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!