Valaki volt már USÁban gyermekfelügyelő CCUSA, Camp Leaders által?
#1 válaszoló:
a vízumot úgy adják oda nem diáknak, hogy a kérelmezőnek itthon munkahellyel kell rendelkeznie, és a cégnek igazolni kell, hogy elengedi a nyárra, és hogy szeptemertől visszamegy oda dolgozni. ilyen sajnos kevés van, ezért sokan nem is tudnak erről. tehát itt a munkahely a biztosíték, nem az egyetem.
Campleaders szerintem nem támogatja ezt a fajta vízumkérelmet, a CCUSA viszont igen.
a gyerekfelügyelőség egyébként nagyon komoly dolog, szerintem nehezebb, mint a konyhai meló. az esetek nagy többségében napi 24 órában a gyerekekkel vagy, rajtad van a felelősség, ha bármi bajuk esik, ezenkívól valamihez értened kell, amit ott tanítasz (pl.sport, tánc, kézművesség, stb.). az általános counselor nagyon ritka, de előfordul.
már leírtam párszor, hogy nem kell feltétlen hozzá vízum, CCUSA-nál counselor lehetsz jogviszony nélkül is. support staffhoz kell mindenképp jogviszony.
#6os
nem olyan domestic munkáról van szó, hanem táboriról. ott lehetsz gyerekfelügyelő is, counselor. de nem au-pair, babysitter. és már miért ne engedélyezi a ccusa? több ismerősöm is counselorként dolgozott velük kint a nyáron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!