Megéri a CCUSA-vel kint tölteni a nyarat az USA-ban?
nem arról szól a program, hogy pénzt hozzál haza, hanem hogy 3 hónapig az USA-ban légy, megismerj egy másik kultúrát, embereket a világ minden részéről, sok új dolgot kipróbálj és rengeteg élményed legyen, és a végén még utazgathatsz is a nyáron megkeresett pénzből. alapesetben 155ezerből épphogy a repjegyet úsznád meg az USA-ba, nemhogy még ott legyél 3 hónapig.
ha neked ez nem elég, és csak pénz kellene, akkor ne menj, nem élveznéd, nem neked való.
am.meg a tábor sem csak a munkáról, sőt, kifejezetten élvezetes a tábori élet is, ha nyitott vagy rá. :)
"De tényleg nem a pénzszerzésről szólnak ezek a programok"
"ha neked ez nem elég, és csak pénz kellene, akkor ne menj"
Én annak örülnék, ha 0-ra ki tudnám hozni, nem meggazdagodni szeretnék. Az meg hogy 3 hónapig az usa-ban vagyok, ahol 2,5 hónapig egy táborban melózok, lehet velem van a baj, de én érzem át miért olyan jó ez
Hogy élvezem ki a tábort is ha napi 10 órát melózni fogok?
255ezret befizetsz, kb.250ezret keresel.. nekem ez bőven több, mint nullára kihozod. az hogy ebből mennyit költesz el, a te dolgod.
nem feltétlen dolgozol napi 10 órát, sőt.. de ahol igen, ott is jó móka.
de komolyan, te ne menj inkább, ne vedd el a helyet mástól, nem fog tetszeni, ha már alapból így állsz hozzá, és problémáid vannak vele.
és igenis vannak, nagyon sokak, akiknek nagy dolog, hogy 3 hónapot kint vannak, még úgyis ha ebből 2,5 hónapot dolgoznak
*155ezret fizetsz be, bocsánat
(és ezek saccperkábé összegek csak)
Ez a program nem a pénz keresésről szól, ne úgy fogd fel, hogy ebből fogsz pénzt keresni. Egy magyarnak inkább az angol fejlesztéséről szól, hisz kint angolul kell megértetned magadat. Nem pénzt kapsz érte, hanem tapasztalatot + minimális ismeretséget, ha összebarátkozol a többi társaddal.
A pénzt meg haza is hozhatod (visszaút nem tudom, hogy van, neked kell-e repjegyet venned), itthon meg átváltod Ft-ba és bőven visszajön a befektetet pénz.
Szia,
Én kétszer is voltam az USA-ban a Camp Leadersszel, és életem legjobb döntésének tartom, hogy kimentem. Mondom ezt úgy, hogy a keresetemet nem költöttem el, mert önfenntartó egyetemista lévén nem engedhettem meg magamnak az utazást, illetve nem tudtam volna következő nyáron is kiutazni, mert nem lett volna pénzem a repjegyre.
valóban sok a munka, nálunk konyhán napi 10 óra volt. De így is rengeteget láttam Amerikából! NY és Pennsylvania államban voltam, és a szabadnapokon mindig kerékpártúrázni mentünk, vagy a gyerekeknek szervezett utakra. Las vegasba és a nyugati partra nem jutottam el, de a környéket és Manhattant nagyon jól megismertem. De a lényeg nem is ez, hanem a sok barát, akikre szert tettem. Ők a világ minden pontjáról voltak, és a fárasztó munka is könnyebb volt, mert tudtam velük beszélgetni.
Camp Leaders forever!
Szia,
Én kétszer is voltam az USA-ban a Camp Leadersszel, és életem legjobb döntésének tartom, hogy kimentem. Mondom ezt úgy, hogy a keresetemet nem költöttem el, mert önfenntartó egyetemista lévén nem engedhettem meg magamnak az utazást, illetve nem tudtam volna következő nyáron is kiutazni, mert nem lett volna pénzem a repjegyre.
valóban sok a munka, nálunk konyhán napi 10 óra volt. De így is rengeteget láttam Amerikából! NY és Pennsylvania államban voltam, és a szabadnapokon mindig kerékpártúrázni mentünk, vagy a gyerekeknek szervezett utakra. Las Vegasba és a nyugati partra nem jutottam el, mint a munkatársaim nagy része de a környéket és Manhattant nagyon jól megismertem. Ez is nagy szó! De a lényeg nem is ez, hanem a sok barát, akikre szert tettem. Ők a világ minden pontjáról voltak, és a fárasztó munka is könnyebb volt, mert tudtam velük beszélgetni.
Camp Leaders forever!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!