Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Volt már valaki a CCUSA-val...

Volt már valaki a CCUSA-val Amerikába?

Figyelt kérdés
Jól megtanultatok angolul? Mit csináltatok kint? Mert hallottam, hogy pl. konyhán dolgozott és hogy azzal nem igazán fejlődik a nyelvtudás. És milyen videót csináltatok hozzá? Köszi a válaszokat:D
2015. okt. 30. 21:33
 1/2 szabina555 ***** válasza:

én voltam. nem attól függ, hogy hol dolgozol, hanem hogy rajtad kívül hány magyar van még. ha te vagy az egyetlen magyar a táborban, akkor nyilván csak angolul fogsz beszélni egész nyáron.

mi 10en voltunk magyarok, és így nyilván sokat beszéltünk magyarul. de én igyekeztem mindig kommunikálni másokkal is, nekem sokat fejlődött az angolom. abban a legjobban, hogy a különböző akcentusokat megértsem, felismerjem.

a videót én nem vittem túlzásba, leültem a szobámban és ott elmondtam dolgokat magamról. ennyi.

2015. okt. 31. 08:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Te, ha azt kérdezed, hogy "Amerikába" volt már valaki akkor lehet, hogy előbb magyarul kéne megtanulni minthogy az angol nyelvvel szívasd magad.
2015. nov. 1. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!