Saluia kérdése:
Valaki világjárás?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, szüleim egyetemre szeretnének küldeni de én nem akarok menni, egyszerűen nem megy. Nagyon nehezen maradok meg egy helyben, imádok utazni. Minden vágyam hogy körbe járhassam a világot. Nem értek túl sok mindenhez de viszonylag gyorsan tanulok, amolyan stoppolós vándorlós menne. Egyedül nem merek belevágni és ehhez keresnék társat. Hátha akad valaki/valakik aki hasonlóan gondolkozik és tudnánk egymásnak segíteni.2014. dec. 27. 23:34
1/5 anonim válasza:
Mi már évek óta járjuk a világot kisebb kihagyásokkal. Idén nyáron India a cél. 3 hónapos utat tervezzük, Indián belül minél többet lássunk. Mivel van némi tapasztalatunk a stoppolással, így idén már nem stoppolunk. Tapasztalatunk szerint nem sok km-t tesz meg az ember stopposként, főleg akkor nem ha már ketten stoppolnak. Régen nem éri meg stoppolni mert szinte senki nem veszi fel a stoppost. Így mi kocsival megyünk. A szállást, kaját ott oldjuk meg, mert már utána jártunk, hogy így könnyű és olcsóbb is.
2/5 anonim válasza:
1.-s. Komolyan kérdezem. Milyen munkahely ahol 3 hónapra el lehet menni? Én is szeretnék ilyet.
3/5 anonim válasza:
első vagyok.
Van 28 nap szabadságom. A többi fizetetlen. Mint írtam nem minden évben megyünk világjárásra, hanem 3-4-5 évente. Mikor , hogy jön ki a lépés. Nyáron mindig van olyan időszak amikor felvesznek diákokat nyári munkára, és ilyenkor a fix dolgozók elmehetnek ha akarnak fizetetlenre. Mi így oldjuk meg.
4/5 anonim válasza:
Koszonom.
Azt meg megkerdezhetem mindenfele konkretum nelkul hogy ez milyen szektorban dolgozol?
En is nagyon szeretek utazni de sajnos az ido mindig behatarolja a lehetosegeket.
5/5 anonim válasza:
Mindketten technikusok vagyunk.
(első vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!