Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Világjárás pénz nélkül?

Világjárás pénz nélkül?

Figyelt kérdés
Ebben az évben fejezem be a tanulmányaimat,viszont az,hogy elmenjek dolgozni és leragadjak egy helyen tőlem nagyon messze áll. Nem akarok bekerülni a társadalom mókuskerekébe,és úgy érzem,hogy látnom kell a világot,valamint csak akkor lehetek boldog,ha "vándor"életmódot folytatok. Hozzájutottam egy nagyobb pénzösszeghez amivel legalább egy évig kihúzhatom. Emellett profi szinten tudok zsonglőrködni,portrét rajzolni,valamint a kézművességhez is értek,például ékszerek készítése természetes anyagokból. Az alkalmi munka azért nem megfelelő nekem,mert nem szeretnék pár napnál tovább maradni egy helyen. Ezért kérdezem,hogy az eddig említett készségeimmel meg tudok-e valahogy élni? Vagy tudtok esetleg valamilyen hasonló alternatív pénzkeresési forrást,ami alkalmas lenne az életmódomhoz? Köztetek van olyan,aki él,vagy élt hasonló életkörülmények között? Amint elkezdem ezt az életvitelt egyébként blogot is szeretnék indítani,azok számára akiket érdekel ez az életlehetőség.
2014. aug. 8. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Lopogatsz egy kicsit, aztán a dutyiban sok mindent megtanulsz és kamatoztatod majd. Igaz, ez is a társadalom mókuskereke, de itt az alsó felén vagy.
2014. aug. 8. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Annyira egyet értek veled hogy ezt én is írhattam volna. Sajnos én erre közel a negyven felé jöttem rá. Ne kövesd el ezt a hibát, indulj el, az utazásnál jobb dolog nincs a világon. De mindenképp Ázsia felé indulj annál jobb hely nincs a világon és ott a pénzed sokáig elég lehet.
2014. aug. 8. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
17%

Ha elég ügyes, és az átlagnál jobb kreativitással rendelkezel, a világ befogad.

Majd megérted.

2014. aug. 8. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

en ezt csinaltam,svedorszagban kezdtem onnan utazgattam

korbe a vilagba.

144 orszagnal tartok,meg elottem a negyed vilag...

2014. aug. 8. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
12%

Minden orszagban mas es mas penzkeresei lehetösegek vannak. Egyszer en is nekivagtam, de csak egy ket hetes stoppolas lett a vege, mert nem terveztem nagyon elöre, csak mentem es mentem, aztan egyszer csak eltörött a mecses es visszafordultam.

Ha ram hallgatsz akkor elkezdesz dolgozni. Minden evben dolgozol 10 honapot, a maradek kettöben pedig jarhatod a vilagot. Abban a 10 honapban fel is tudsz keszülni rendesen es legalabb elöre megtervezheted, hogy hova mesz majd nagyjabol es mit csinalsz. Igy az evek alatt az összes orszagba elutazhatsz, talan meg tarsat is talasz majd hozza.

A haborus övezetket kerüld el.

2014. aug. 8. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó. Milyen munkahely ahol 10 hónapot dolgozol és két hónap szabad? Tényleg érdekelne mert ilyen nekem is jó lenne.
2014. aug. 8. 15:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Ma sokat gondolkodtam és teljesen biztos vagyok abban,hogy belevágok. A legnagyobb bajom,hogy nehezen tudom levetkőzni a társadalom által diktált normákat és félek a megbélyegzéstől,de lassan túl teszem magam rajta:)
2014. aug. 8. 20:34
 8/10 anonim válasza:
42%
Én is ezt akarom
2014. aug. 10. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Minden országban lehetsz prostituált is. Férfiként is. Csak ne kelljen értelmes dolgot csinálnod, akkor mindegy, nem? És még blogot is írhatsz, milyen.
2014. aug. 12. 06:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Benny Lewis pl. pont ezt csinálja: [link]

Minden országban megtanulja a nyelvet 3 hónap alatt, blogot ír, és pénzért árulja interneten az oktatóanyagait a nyelvtanulási módszeréről, illetve pénzért hajlandó Skype-on beszélgetni nyelvgyakorlási célból.

2014. dec. 25. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!