Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Másfél éves babának már adnak...

Másfél éves babának már adnak külön ülőhelyet a repülőn? Vagy milyen jegyet lehet venni ehhez?

Figyelt kérdés
Nem szeretném az ölemben tartani, mert nem annyira biztonságos sztem. Szetintetek az? Pont a legdrágább kincsemet ne kötném be? Bármi történhet...
2009. dec. 21. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10:17-esnek.Kell jegyet venni a gyereknek meg akkor is ha az oledbe utazik,legalabb is az Air Canada,Lufthansa,KLM es Malev jaratain kellett,mi ezekkel utaztunk eddig.

Igen,a fel-le szallasnal egy ovet csatlakoztatnak a tiedhez es azzal kotik be a babat.

Ha nincs tele a gep a melleted ulo utast megkerik a stewardesek h uljon at egy masik szabad helyre es te leteheted a kicsidet az ulesre.

De ezt a kulon helyet erdeklodd meg az adott legitarsasagnal mert az en fiam meg kissebb es mi egy falra akaszthato bolcsot kaptunk,az volt a helye.

Boldog Karacsonyt!

2009. dec. 24. 15:12
 12/15 anonim válasza:
köszi! mi fapadosokkal utaztunk eddig, igen, kellett a babajegy, de itt nem engedték/engedik, hogy áttegyem másik ülésre. főleg ezek elég tömött repülők ugye a jegy ára miatt. csak én ezt úgy értettem, hogy úgye van a jegy a 0-2 éves babáknak, ami nem is helyjegy tulképp, csak anya ölében tartózkodási hely, most itt arra gondoltam, hogyha neki is kiváltok egy felnőtt árú jegyet, akkor kap egy ülést, és oda le tudom tenni esetleg? ilyet lehet? mármint nem fognak belekötni hogy miért felnőtt jeggyel megy a baba? csak mert ez így mondom az egy dolog hogy olcsóbb, de még kényelmesebb is lehetne.
2009. dec. 26. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves elozo!Az elotted valaszolo vagyok.Hat,szerintem ha te megveszed a jegyet a gyereknek marmint a melletted levo helyre gondoltal ugye?(de ezt akkor amikor megveszed a jegyeket)akkor szerintem nem fognak kotekedni de meg kell kerdezni h egyaltalan ezt engedik-e mert ezek eleg csavaros agyuak.Bar igazsag szerint semmi kozuk nem kene h legyen h te kinek veszed azt a jegyet.

Amikor Kanadaba jottem haza is dugig volt a gep es 9 oran at az olembe tartottam a gyereket.Pedig 500 dollart azaz 90000 forintot fizettem neki a jegyert.

Szoval ennyit ezekrol.

Sajnos eddig a KLM legitarsasagon kivul egyikkel se voltam elegedett mert egyaltalan nem tartottak be h gyerekesek szalhattak fel elobb es ilyenek.:(

Udv:)

2009. dec. 26. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Kanadabol* bocsi
2009. dec. 26. 16:02
 15/15 anonim válasza:
köszönöm szepen, ha legkozelebb repulunk, azert mindenkepp ra fogok kerdezni elotte, mert akkor sztem mar masfel eves lesz a babam, nem egyszeru.
2009. dec. 26. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!