Másfél éves babának már adnak külön ülőhelyet a repülőn? Vagy milyen jegyet lehet venni ehhez?
10:17-esnek.Kell jegyet venni a gyereknek meg akkor is ha az oledbe utazik,legalabb is az Air Canada,Lufthansa,KLM es Malev jaratain kellett,mi ezekkel utaztunk eddig.
Igen,a fel-le szallasnal egy ovet csatlakoztatnak a tiedhez es azzal kotik be a babat.
Ha nincs tele a gep a melleted ulo utast megkerik a stewardesek h uljon at egy masik szabad helyre es te leteheted a kicsidet az ulesre.
De ezt a kulon helyet erdeklodd meg az adott legitarsasagnal mert az en fiam meg kissebb es mi egy falra akaszthato bolcsot kaptunk,az volt a helye.
Boldog Karacsonyt!
Kedves elozo!Az elotted valaszolo vagyok.Hat,szerintem ha te megveszed a jegyet a gyereknek marmint a melletted levo helyre gondoltal ugye?(de ezt akkor amikor megveszed a jegyeket)akkor szerintem nem fognak kotekedni de meg kell kerdezni h egyaltalan ezt engedik-e mert ezek eleg csavaros agyuak.Bar igazsag szerint semmi kozuk nem kene h legyen h te kinek veszed azt a jegyet.
Amikor Kanadaba jottem haza is dugig volt a gep es 9 oran at az olembe tartottam a gyereket.Pedig 500 dollart azaz 90000 forintot fizettem neki a jegyert.
Szoval ennyit ezekrol.
Sajnos eddig a KLM legitarsasagon kivul egyikkel se voltam elegedett mert egyaltalan nem tartottak be h gyerekesek szalhattak fel elobb es ilyenek.:(
Udv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!