Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Európai túra autóval?

Európai túra autóval?

Figyelt kérdés
Leginkább azoktól kérdezem akik már csináltak ilyet, de mindenki véleményére, javaslatára kíváncsi vagyok. A cél: nyáron elautózni egy európai nagyvárosig, majd vissza. Persze útközben megnézni az útba eső nevezetességeket, látványosságokat, fürdeni a tengerpartban... Szóval kinek van már ilyen tapasztalata? És mit tudnátok erről mondani? Akár véleményt is, ki hova menne stb. Előre is köszi! 21/F
2014. febr. 24. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tegnap 23:02 vagyok.

Általában mi 1 hetet, jobban mondva 7-8 napot szánunk az utazásra. Úgy gyorsabb ha legalább ketten tudnak vezetni, mert akkor nem olyan fárasztó. Mi tavaly például Olaszországot vettük célba. Jobban mondva a cél csak Olaszország volt, így Olaszországig autópálya, de onnantól csakis városokon keresztül. Ide kellett 2 hét is, mert rengeteg mindent lehet látni. Sok helyre elmentünk, kezdve Róma, Velence, Milánó, Nápoly, Palermo és sok sok apró nagyon szép picinyke falvak.. Annyira tetszett nekünk, hogy egy újabb olaszországi útra készülünk majd, de Torino irányában, átmenni Franciaországba is..Minden csak tervezés kérdése. Mi soha nem szállodában hanem kempingben szálltunk meg..mint írtam konténer szobákban. Ha megtalálom a képet felteszem, hogy megmutassam milyen az a konténer szállás..(nagyon kényelmes, nagyon jó)

Én azt tanácsolom neked, hogyha Barcelona a célod, akkor ne tégy kitérőket. Menj egyenesen Spanyolországba, és ne csak Barcelonát nézd meg, hanem több spanyol várost.

2014. febr. 25. 01:45
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
igen, egybe levezetem az 1500km-t. nem állok meg, de szerintem megállásokkal elég 2 hét Barcelonáig és vissza. Tavaly én is dél franciában (Pergpignan) kempingeztem, háááát, elöre nem tudtam foglalni -sátorhelyet..igy amikor megérkeztem, akkor kellett keresgélnem.. 68 euro volt egy éjszaka, kis sátor plusz auto......Franciao.ban az autopálya rohadt drága kb. 100km 2000 ft...ki lehet kerülni az autopályát, de pl az én esetemben a 600km 6,5 ora helyett, ha egyáltalán nem mentem volna pályán 12 ora és 580 km lett volna :D illetve augusztus 15 körül be vannak állva a francia autopályák ugyhogy 2 orát kellett ott várni. 5-ös voltam
2014. febr. 25. 07:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, a kempingárak úgy felmentek, hogy alig olcsóbbak már az olcsó hoteleknél. Egy nívósabb kemping sátorhellyel, autó helyével, árammal, zuhanyzó zsetonnal éjszakánként kb 25 euró. Ugyanennyiért (főleg 30-35 euróért) már az utakon is látsz motel-reklámokat.
2014. febr. 26. 21:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, ha tényleg így van, akkor viszont érdemes elgondolkodni a moteleken viszont a kempingnek meg van egy saját hangulata. :)
2014. febr. 28. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!