Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Valaki segitseeeeeen! Amerika-...

Valaki segitseeeeeen! Amerika-zöldkártya, már nagyon sokat olvastam róla mégsem tudom összerakni a fejembe ennek a megszerzési menetét. (többi lent) valaki?

Figyelt kérdés

Szóval hogy úgy lenne hogy kimennék Amerikába(New York) megnézni a környéket, megismerni, stb..b egy hónapra. és ha ki szeretnék költözni, akkor hogy megy ugy tudom azt h iszem 3 év után lehet zöldkártyát szerezni vagy házasságggal vagy stbstb..de 3 évig ott valahogy meg kell élni,és olyankor házat autót, vagy építkezni lehet?

és hogyha lejár ez a beutazási vízum akkor utána azt lehet hosszabtani hogy én a zöldkártyáért maradok itt vagy ez hogy van.? mennyi idő míg teljesen a zöld kártyát megszerezem? és utána az állampolgárságot?

2014. febr. 13. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Te tényleg ennyire buta vagy? Pedig elvileg utána olvastál, azt írtad.
2014. febr. 13. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

LOL xDDD

Bearanyoztad a napomat.:)

Igazán rég nevettem már ekkorát.

"már nagyon sokat olvastam róla mégsem tudom összerakni a fejembe ennek a megszerzési menetét."

Akkor itt már valami nagy gond van,ha nem tudod összerakni a fejedben.

2014. febr. 13. 13:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Lenyeg h valaszoltatok a kerdesemre. Kosz csa
2014. febr. 13. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
zöld kártáyt vagy nyersz vagy házassággal kaphatsz avgy ha régóta van munkavállalói státuszod (amit nem egyszerű szerezni). Más mód nincs. 3 hónapot lehetsz kint ha túltartozkodsz és elhagyod az országot akkor többet nem engednek be,de 10-15 évig tuti nem. Ha kint maradsz feketén és lebuksz akkor kitoloncolnak és szintén nem mehetsz vissza. Légyszi mond már meg hol és mit olvastál olyan sokat??? teljesen tévesek az információid.
2014. febr. 13. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

A lenyeg az hogy legalisan tudj hosszabb ideig az USA-ban maradni. Ehhez a turista statusz nem elegendo, csak 90 napot engedelyez.

Kozeli rokoni kapcsolatok, munkavallalasi engedely vagy zold kartya lotto a leggyakoribb modja a legalis tartozkodas megszerzesenek.

500 dollar befektetheto penz szinten segithet.

Minden mas csak alom vagy illegalis.

2014. febr. 13. 17:57
 6/8 anonim ***** válasza:
A hazassagot egy amerikai allampolgarral elfelejtettem az elobb.
2014. febr. 13. 17:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Neten olvastam ezekrol csak mindebki mast es mast irt igy a vegere mar elegge belekavarodtam.. De ha nics kint ismerosom es megis kint akarok elni akkor hogy maradhatok kint?
2014. febr. 14. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Természetesen így is van rá pár lehetőség, de nem olyan kedvezőek: vállalhatsz munkát feketén, majd sok év múlva megkapod az amerikai állampolgársági címet, vagy zöldkártya lottózhatsz, amivel (ha megnyered) teljesen legálisan telepedhetsz le és élhetsz az Egyesült Államok területén, viszont erre nagyon kevés az esély. Meg persze van még pár lehetőség, pl.: házasság amerikai állampolgárral, de ezt fokozottan ellenőrzik, hogy nem érdek házasság-e (pl.: időnként családi fényképeket kell bemutatni, bizonyítani, hogy valóban együtt éltek stb.)
2014. febr. 16. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!