Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Zöldkártya kérdés! I-94 card?

Frigg kérdése:

Zöldkártya kérdés! I-94 card?

Figyelt kérdés
A repülőn kaptuk az I-94 card-ot, amit ki kellett tölteni. A zöldkártya folyamatom végén járok, kérnek egy másolatot erről a kártyáról, viszont azt elkérték még a reptéren. Hogyan lehet ezt megszerezni, vagy mi a módja?

2013. nov. 23. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha folyamatban van a zöldkártyád, akkor kizárt hogy kaptál I94 formot! Azt a vízum köteles országok polgárainak kell kitölteni. Akinek folyamatban van a zöldkártya kérelme, annak nem kell kitöltenie a repülőn semmit, ők egy külön engedéllyel utaznak ki-be az országba.
2013. nov. 23. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Azóta van folyamatban a zöldkártyám, amióta kijöttem. Előtte még nem volt semmi intézve.
2013. nov. 23. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Micsoda zavaros sztori, kérdezd meg talán azokat akik kérnek egy másolatot.
2013. nov. 24. 01:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Micsoda hasznos válasz! :)
2013. nov. 24. 01:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Megkérdeztem.... az uscis keresőjét: [link] így tudsz másolatot kérni. Keresni is nehéz?
2013. nov. 24. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. De bunkózni nem lenne feltétlenül szükséges. Tudtommal ez az oldal arra van, hogy kérdezzünk.
2013. nov. 25. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!