Ha kap szerepeket, tényleg kaphat zöldkártyát is?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egyik barátom azt tervezi, hogy most érettségi után kiutazik Los Angelesbe (dolgozik suli mellett, tehát nincs pénzszűkében) kb. 2 hónapra, kibérel egy lakást, és eljár mindenféle filmmeghallgatásra. Szerinte ha kapna szerepet, akkor kapna zöldkártyát is. Az angolt nagyon jól beszéli. Igaza van? Szerintetek lehetséges? Megfordult a fejemben, hogy vele tartanék.2014. jan. 20. 21:56
1/7 anonim válasza:
"mindenféle filmmeghallgatásra"
majd nehogy az xvideos-on lásd az egyik filmjét :D
de a kérdésre válaszolva, vagyis így az egészre, szerintem erre kevés esély van (szinte nulla)
2/7 anonim válasza:
Hanyadik ilyen hülye kérdést teszel fel? Megválaszoltam már neked kétszer, olvasd már el az O-1 vízumra vonatkozó szabályokat!
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Dolgozik a suli mellett? És ebből akarja fizetni az iskolát? Mert az lehetetlen...
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem. Iskolába jár nappali tagozaton, és hétvégén dolgozik. Idén végez.
2014. jan. 21. 16:24
7/7 anonim válasza:
Ja azt hittem, hogy diákmunkából akarja fizetni a tandíjat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!