Milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz hogy megadják a zöldkártyát?
"Nem vagyok házas! Tehát ez kizárva."
ezek szerint azt gondolod, ha házas lennél kapnál zöldkártyát? :) A családi szponzorációnak egyébként sok egyéb módja is van.
"Milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz hogy megadják a zöldkártyát?"
Itt a lista: [link]
munka révén pl. jogosult lehetsz zöldkártyára, ha iraki vagy afgán tolmács, esetleg Nobel díjas fizikus vagy... de az is elég, ha a benyújtott kérelmedben bizonyítani tudod, hogy a te migrációd engedélyezése amerikai nemzeti érdek.
Good luck!
"Magyarul: lottón kívül esélytelen. :)"
Már miért lenne esélytelen? :O
Számtalan munkával ki lehet jutni. Ezek szerint még megfelelő nyelvtudással is. Van aki nem nagyon ért máshoz, de nyelveket iszonyú gyorsan tanul: máris itt a lehetőség neki. Másnak meg biztos más téren van tehetsége amivel kijuthat.
Bár azt azért nem értem miért akarnak ennyien kijutni.
Szerintem Utolsó, neked fogalmad sincs a helyzetről.
Ha valaki egy nemzetközileg elismert kutató, akkor mondjuk kijuthat, de amúgy nem. Simán nyelvekkel, ezt mégis hogy képzeled?
Ott is van millió ember, aki beszél nyelveket, ahhoz nem kell Európából nekik valaki.
Max., ha mondjuk valaki anyanyelvi szinten beszél 12 nyelvet, arra már lehet, hogy felfigyelnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!