Mit lehet kint dolgozni?
Figyelt kérdés
ha lány vagyok és csak egy érettségim van ,20 éves vagyok.Csak bébiszitter lehetek külföldön?2009. nov. 17. 08:03
21/22 anonim válasza:
Szia! Én franciaországban lakom 3 éve (és itt csak másfél éve lehet hivatalosan dolgozni, tehát el nem tudom képzelni, hogy milyen melót találtak itt az ismerőseid.) Én nagyon jól beszéltem angolul és franciául is amikor kijöttem, de mégis nehéz volt munkát találni. Persze mosogatni lehet, de a kérdés, hogy ezt akarod-e csinálni napi 8 órában éveken keresztül???
Tanulj inkább tovább, fejleszd a nyelvtudásodat (Erasmus programmal egy szemesztert külföldön is tanulhatsz), és utána könnyebb lesz munkát találnod.
22/22 anonim válasza:
Nyelvtudás nélkül külföldön? Ne nevettess, mindenhol kell hogy emberekkel beszélj, van főnököd, munkatársak, minden nap elmondják mit kell csinálnod. De idáig el sem jutnál, mert már az állásinterjún hazaküldenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!