Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit lehet kint dolgozni?

Mit lehet kint dolgozni?

Figyelt kérdés
ha lány vagyok és csak egy érettségim van ,20 éves vagyok.Csak bébiszitter lehetek külföldön?
2009. nov. 17. 08:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, rengeteg más munka is van.

Hajós melók, szállodai munkák, táncos, farmokra is sokszor keresnek, gyárakba, stb. Attól függ mikor és hova mennél, milyen nyelvtudásod van. Én sosem mennék bébiszitternek, mindenhol undok elkényeztetett idegesítő gyerekeket sóznak az emberre. XD

2009. nov. 17. 09:48
 2/22 A kérdező kommentje:

:D

A hajós meló tetszene de nekem nincs vendéklátói végzettségem :S meg a másik az h a párommal akarunk menni együtt és nem tudom őt fölvennék e hajóra...

2009. nov. 17. 10:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Hajón nem csak felszolgálók dolgoznak...:)

De ha pároddal mennél akkor felejtős mert úgysem kerülnétek egy hajóra. Hát nézegessétek az álláshirdetéseket... hátha akad valami jó.

2009. nov. 17. 11:30
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jó nyelvtudás, valamilyen keresett szakma, legalább 2-3000 Euró/fő, lehetőleg aláírt munkaszerződés.

Ezek nélkül nem érdemes nekivágni.

2009. nov. 17. 11:42
 5/22 A kérdező kommentje:
Ez fura...itt mindenki azt írja hogy nyelvtudás nélkül ne menjen ki senki,nem éri meg.Ehhez képest az én környezetemben aki kiment külföldre (Franciába meg Spanyolba)nulla nyellvtudással indultak el,és már ott dolgoznak 3-4éve...
2009. nov. 17. 11:48
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

3-4 évvel ezelőtt ha valaki kijött Angliába nyelvtudás nélkül,és bement a jobcentre-be,több oldalnyi munkalehetőség közül válogathatott.Többnyire pár napon belül mosogatni vagy takarítani felvették.Tavaly januárban Angliában hivatalosan több mint 3 millió angol lett munkanélküli.(ebben nincsenek benne a bevándorlók)A válság miatt sok angolt is elküldtek akik szintén nem diplomásak,és bizony a mosogatói és takarítói állást is elvállalják mert kell a pénz nekik is.2008 év elején a munkanélküliség miatt behoztak egy olyan rendeletet,hogy elsősorban angolokat kell alkalmazni,és utána lehet másokat is.Így most bőven tudnak az ügynökségek,cégek válogatni..Mivel sokan vannak akiknek van valamennyi nyelvtudásuk(és nem csak magyarok jönnek ide szerencsét próbálni)persze,hogy azokat veszik figyelembe akik valamit tudnak angolul...Manapság még annak is nehéz munkát találni aki érti és beszéli a nyelvet..MA egy mosogatásnál,és egy takarításnál is elvárják a minimális angol nyelvtudást.JA! Ma ha valaki bemegy a Jobcentre-be munkát keresni,és ha szerencséje van akkor talál 3-4 DARAB álláshirdetést!!

Hát ez a különbség a 3-5 évvel ezelőtti esemény és a mostani között..

2009. nov. 17. 12:13
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondtam h júújjj hát ők rögtön találtak maguknak munkát...hanem azt h a mai napig nem beszélnek az ország nyelvét...és mégis elvannak kint...nyelvtudás nélkül.
2009. nov. 17. 12:18
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos akad meló ahova nem kérnek nyelvtudást. Bár elég ritka, mostanság én sem láttam ilyet.

De egyébként is elég sok gond lehet belőle ha egy kukkot nem értesz abból amit magyaráznak neked. Vagy ha neked kell valami elmutogatod vagy hogy...? Gondolj csak bele milyen rossz ha senki nem érti mit beszélsz és te sem érted őket.

Egy közép-alap szintű angol 2 hónap alatt megtanulható akár netről is ha neki állsz. Igazán nem egy nagy dolog.

2009. nov. 17. 12:22
 9/22 A kérdező kommentje:
Ahol az egyik ismim van hajón ott pl sok a magyar,gondolom ők segítenek neki megértettni másokkal magát.Persze egy alapszint nem nagy cucc de az nem is vmi sok...
2009. nov. 17. 12:25
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 éve vagyok Angliában.Valamiért egyszerűen nehezen tanulom a nyelvet,így még most is csak az erős alap angolom van meg.Jelenleg csak part time melóm van(abból még itt sem lehet megélni),de eddig még mindenhonnan elküldtek,hogy nem a legjobb a nyelvtudásom...Pedig helyben vagyok,és minden nap csak az ügynökségeket,cégeket látogatom....Volt olyan ügynökség ahol az én gyakorlatom jobb volt,és tiszta,rendes ruhában jelentem meg a felvételi beszélgetéshez,de mégis a mellettem lévő drogos,büdös ápolatlan angolt vették fel,akinek annyira remegett a keze a kábszertől,hogy alig bírta leplezni...Mivel semmi ismerősöm nincs aki becsúsztatna bárhová,és nincs semmi protekcióm,még mindig kitartóan keresem a munkát...Sajnos arról meg én sem tehetek,hogy egyszerűen hiába akarom nem áll rá az agyam az angol nyelvre...pedig komoly tanfolyamra is jártam,több DVD segítségem is van a tanuláshoz...

De nem adom fel,,,egyszer csak lesz full time melóm is...

2009. nov. 17. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!