Gond lehet a frissen tömött fog a repülőn?
Bár még nem volt ilyen gondom,de én úgy gondolom hogy lehet belőle baj is.:(
Szóval szerintem ne engedd betömetni.
Mond meg az orvosnak hogy majd ha legközelebb visszajössz akkor tömje be.
nekem gond volt. Én frissen tömött foggal repültem, és azt hittem szét robban a számban a tömés. A nyomáskülönbség miatt, és attól, hogy baromira érzékeny volt a fogam, iszonyatos fájdalommal járt a fel és leszállás. (maga a repülés nem)
Én így jártam friss töméssel, de ez nem törvényszerű. Van aki észre sem veszi. Lehet neked sem okoz majd gondot. De lehet hogy gondot okoz.. Ha nem sürgős a tömés, akkor én a biztonság kedvéért elhalasztanám vagy a tömést vagy a repülést.
Pilótaként megerősíthetem, úgy tanították, hogy okozhat gondot. Fájdalmat okozhat, rosszabb esetben széttöri a fogad a tömés és a fog közötti levegő, ami a nyomáscsökkenés hatására tágul.
Gyakorlatban viszont még soha nem repültem olyannal, akinek ebből problémája lett volna.
pilóta a gyakorikérdéseken...hogyne :)
Merthogy nekik tilos a gyakorit olvasni vagy mivan? Meg amúgy azt se mondta, hogy utasszállító pilóta lenne, de akár az is lehet, azoknak sincs tiltva a gyakorikerdesek olvasása tán?
Kisgépes pilótából meg azért elég sok van ahhoz, hogy egy-kettő ember ide tévedjen erre az oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!